Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Valletta

Valletta Închiriere maşini

Căutare Închiriere Maşini este o companie independentă care oferă închirieri de maşini în Valletta. Sistemul nostru de preţuri estimate compară preţurile majorităţii agenţiilor internaţionale şi locale de închiriere maşini din Valletta, Malta şi vă permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care să închiriaţi.

Căutare Închiriere Maşini îşi doreşte să se asigure că veţi găsi cea mai ieftină soluţie de închiriere de maşini din Valletta.

Utilizaţi acum sistemul nostru de comparare şi începeţi să economisiţi cu următoarea maşină închiriată!

Valletta Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Fapte

Valletta este la oraş capitalului din Malta, o țară de Sud insula europene care cuprinde un arhipelag de 5 insulă în Marea Mediterană la sud insulei italiene Sicilia şi nordul coastelor Tunisian.

Oraşul este situat în partea de Sud-est de insula Malta. A fost construit în 1566 de Cavalerilor de Sf. Ioan pe o peninsulă care este la doar 1km de 600m. Populaţia sa este în jurul 6444 locuitorilor din oraşul vechi şi 393,938 în zona metropolitană.

Ceea ce pentru a vedea

În ciuda dimensiunii sale mici, Valetta conţine multe cladiri istorice, puteti vizita; fortificaţiile oraşului constând din bastioane, perdele şi cavaliers, numeroasele sale biserici, palate baroce şi grădini frumoase sunt de mare frumuseţe şi valoare istorică. Din acest motiv, UNESCO numit Valletta o ar patrimoniului UNESCO, descriind-o ca "una dintre cele mai concentrate zonele istorice din lume". Dar oraşul are, de asemenea, exemple de arhitectura contemporana. City Gate, clădirea Parlamentului şi Opera concepute dar arquitect renume italian Renzo piano au dat oraşului un aspect nou şi modern. În plus, datorită Valletta statutul de capitala Europeană a culturii pentru 2018, oraşul a deschis noi muzee, restaurat vechi cetati si multe vile vechi din secolul al 16-lea au fost transformate în hoteluri şi baruri.

Valletta pe marginea sunt în valoare de o vizită: vă poate lua frumos feribot excursie în trei oraşe sau vizitaţi uluitoare preistorice Hal Saflieni Hypogeum. Dacă aveţi mai mult timp şi decide să închiriaţi o maşină, puteţi vizita oricare dintre statiunile populare în insulă şi chiar du-te la insula vecină şi rurale Gozo cu feribotul.

Transportul

Multe companii internaţionale, companiilor precum ca low cost zboară în mod regulat la International Malta Airport (MLA), care este situat numai 8 km de oraşul în oraşul de Luqa şi este o bază pentru Ryanair. Dacă joci pentru a rămâne în Valetta dar, de asemenea, vizita frumoasele Insulele Malta si Gozo, cel mai bun mod este de a inchiria o masina la unul din numeroase companii de închiriere de maşini ieftine situat la aeroport, care vă va permite să exploreze insula cu mai multă libertate.