Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Malaysia

Malaysia Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Malaysia.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Malaysia vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Malaysia

Malaysia Biludlejning & rejseoplysninger

Malaysia er et land, der bestemt afspejler asiatisk kultur, trods blandingen af kulturer, som du finder her.  Kinesisk, hinduistiske og muslimske påvirkninger kan tydeligt ses her sammen med indflydelse af Vesten.  Dette land er en tidligere britisk koloni og det er også tydeligt.

Du får til at besøge to meget forskellige lande her.  Halvøen Malaysia links til Thailand og østlige Malaysia er den nordlige del af øen Borneo, Indonesien og Brunei.  Dette gør Malaysia en stor punkt at starte fra, hvis du ønsker at turnere Sydøstasien.

Malaysias hovedstad by er Kuala Lumpur.  Du kan stadig se rester af regnskoven i byen, selv om enorme skyskrabere kan også blevet set overalt.  Byen er fyldt med moderne udvikling herunder indkøbscentre.  Besøgende her få mest ud af byens funktioner herunder store sorter af gaden mad på tilbud.

Hvis du ønsker at komme væk fra byerne overveje at leje en bil.  Der er masser af nationalparker og dyreliv forbeholder sig at du kan besøge.  Orangutang er en naturligt hjemmehørende arter her og du kan være heldig at se et par i deres eget habitat.  Du kan også tage en tur til en af øerne.  Der er resort øer som Tioman og Langkawi hvor du kan nyde det klare vand, sandstrande og i skyggen af palmerne.  Du kan drage fordel af faciliteterne at gå dykning, almindeligt anset for at være nogle af bedste i verden.

Øen Borneo har staterne Sarawak og Sabah hvor du kan nyde at udforske regnskove, hjem for stadig at de indfødte stammer.  De holder at deres traditionelle levevis, men den moderne verden er nærmer sig hastigt.

Udforske Malaysia er så nemt, når man tænker på vejnettet.  Byerne har god kvalitet veje, men du skal være lidt mere forsigtig, når du undersøger dybere ind i landet.  Vejene er ikke stor kvalitet i landdistrikterne og færdselsreglerne synes at forsvinde for! Det er ofte anbefales, at du ikke køre om natten.  Du kan leje en bil i Malaysia gennem enten en lokal udbyder eller en international bil udlejningsvirksomhed.  De fleste rejsende skal have en international kørsel tillader i stedet, selv om British rejsende kan bruge deres UK kørekort her i en periode på tre måneder.