Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Valletta

Valletta Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Valletta városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Valletta, Málta, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Valletta városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Valletta Autókölcsönző & utazási információk

Tények

Valetta városa a Máltán, alkotó szigetcsoport 5 sziget az olasz szigeten, Szicíliában délre és északra tunéziai partok a Földközi-tenger déli európai sziget ország.

A város a máltai sziget délkeleti részén található. Ez épült 1566-ban a Knights of St John egy félszigeten, amely mindössze 1 km-re 600m. A lakosság mintegy 6444 lakos a régi város és a 393,938, a nagyvárosi terület.

Mit megnézni

Annak ellenére, hogy a kis méret, Valetta tartalmaz számos történelmi épület, akkor látogasson el; a város erődítmények bástyák, a függöny és a cavaliers, számos templom, barokk paloták és gyönyörű kerttel is nagy szépség és történelmi érték. Ebből kifolyólag az UNESCO nevű Valletta a lenne a Világörökség része, amely leírja, hogy "egyike a leg--bb koncentrálódott történelmi területek a világon". De a város is jó példa a modern építészet. A City Gate, a Parlament és az Operaház tervezték, de a neves olasz arquitect Renzo piano adtak a város egy új és modern megjelenés. Ezen kívül köszönhetően Valletta állapotát a kultúra Európai fővárosát 2018-ban, a város már megnyitott új múzeumok, visszaállította a régi várak és sok régi 16. századi paloták alakították volna szállodák és bárok.

Valletta helység megérnek egy látogatást: lehet hogy a gyönyörű komp utazást a három város, vagy látogasson el a meghökkentő őskori Hal Saflieni Hipogeum. Ha már több időt, és úgy dönt, hogy autót bérelni, akkor látogasson el a népszerű tengerparti üdülőhelyek, a sziget, és komppal menni a szomszédos és vidéki Gozo szigetén.

Közlekedés

Sok nemzetközi vállalat, valamint a fapados társaságok rendszeresen repül a Málta nemzetközi repülőtérre (MLA), amely a város Luqa található, 8 km-re a város és a bázis a Ryanair. Ha játszol, Valetta marad, de is látogasson el a gyönyörű szigetek Málta és Gozo, a legjobb módja az, hogy az egyik autót bérelni a számos olcsó autókölcsönző cég a repülőtéren, amely lehetővé teszi, hogy fedezze fel a szigetet-val több szabadság- található.