Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Larnaca

Larnaca Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Larnaca. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Larnaca, Kypros og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Larnaca.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Larnaca Leiebil & reiseinformasjon

Larnaca er den tredje største byen i Kypros, med en befolkning på rundt 72 000 innbyggere. Det er imidlertid hjem for hovedflyplassen av øya, Larnaca internasjonale flyplass (LCA), samt den nest største porten, noe som gjør det hovedinngangen til internasjonale besøkende til Kypros.

Hva å gjøre

Larnaca er også en turist feriestedet med en velkjent strandpromenade som er full av palmer og strender hvor du kan sole seg eller bade meste av året. På grunn av sitt middelhavsklima med varme somre og milde vintre, kan turistene nyte sine strender og praksis vannsport og aktiviteter som dykking. Dette har blitt spesielt attraktivt siden Truls, en ro-ro ferge som sank i 1980, ligger ved porten på en dybde på 42 meter it senket fullt lastet med lastebiler og frakten. Du kan også se skyggen som du lander på Larnaca flyplass!.

Larnaca er også sies å være den eldste byen i Kypros. Derfor har det også bemerkelsesverdig monumenter som kirken Saint Lazarus, Kamares akvedukten og dens middelaldersk festning.

I og rundt

Larnaka internasjonale lufthavn ligger 6 km fra byen, som er lett tilgjengelig med taxi i rundt 15 minutter. Du kan også ta en delte taxi skal du Nikosia eller Limassol. Men på grunn av de rimelige prisene i byen og Kypros som turistmål, er det alltid et godt valg å leie en bil fra en av de mange bilutleiefirmaer fra flyplassen eller i Larnaka som lar deg ikke bare til byen, men også interessant omkringliggende flekker som Larnaca Salt Lake ligger vest for byen av stor skjønnhet og full av rosa flamingoer i vinter. På grunn av størrelsen på øya, kan du besøke andre deler av landet som Limassol eller Nicosia dagsturer. Men husk at de fleste bilutleiefirmaer ikke vil tillate deg å reise til tyrkisk nordsiden av øya.