Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Larnaca

Larnaca Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Larnaca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Larnaca, Kypros ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Larnaca.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Larnaca. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Larnaca, Kypros ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Larnaca Autonvuokraus & matkatiedot

Larnaca on kolmanneksi suurin kaupunki Kypros, noin 72000 asukasta. Kuitenkin, se on koti suurin lentokenttä saarella, Larnaca International Airport (LCA) sekä toiseksi suurin satama, joka tekee siitä pääsisäänkäynnin kansainvälisiä vieraita Kyprokselle.

Mitä tehdä

Larnaca on myös hyvin tunnettu rantakadun palmujen ja hiekkarantoja, jossa voit ottaa aurinkoa tai uida suurin osa vuoden tärkeimmistä matkailun keinona. Koska sen Välimeren ilmasto kuumat kesät ja leudot talvet, matkailijat voivat nauttia rannat, käytännössä vesiurheilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja, kuten Sukellus. Tämä on tullut erityisen houkutteleva, sillä Matti, ro-ro-alus, joka upposi vuonna 1980 Pireuksen syvyys 42 metriä se upposi kuormattuna kuorma-ja niiden lasteista. Voit jopa nähdä varjo, kun olette laskeutuneet Larnacan!.

Larnaca on myös sanottu olevan vanhin kaupunki Kyproksella. Siksi on myös merkittäviä monumentteja, kuten Church Saint Lazarus, Kamares vesijohdon ja keskiaikainen linnoitus.

Ja sen ympäristössä

Larnakan kansainvälinen lentokenttä on 6 km päässä kaupungista, jonne pääsee helposti taksilla noin 15 minuutissa. Pääset myös yhteinen taksi, jos olet menossa Nicosia tai Limassol. Koska kaupunki ja Kyproksesta matkailukohteena kohtuulliseen hintaan, se on aina hyvä valinta vuokrata auton yhdestä lukuisia autovuokraamojen liikennöi lentokentältä tai Larnaca, jonka avulla pääset ei vain kaupunki vaan myös mielenkiintoisia ympäröiville paikkoja kuten Larnacan suolajärveä sijaitsee länteen kaupunkiin, hyvin kaunis ja täynnä vaaleanpunaisia flamingoja talvella. Koska koko saaren, voit vierailla muissa osissa maata, kuten Limassol tai Nicosia päiväretkiä. Muista kuitenkin, että useimmat autovuokraamot ei voit matkustaa saarelle Turkin pohjoispuolelle.