Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Kuwait

Kuwait Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Kuwait.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Kuwait vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Kuwait

Kuwait Biludlejning & rejseoplysninger

Kuwait er et land i Mellemøsten, men kultur her er en blanding mellem den strenge islamiske traditioner og vestlige liberalisme.  Mange besøgende begynder deres rejse i hovedstaden i Kuwait City, som er blevet en moderne by minder om dem i vest, med masser af skyskrabere og moderne hoteller.  Men der er også udsmykkede paladser og moskeer her, som en permanent påmindelse om byens historie og kultur.

Kuwait blev kun en uafhængig stat i 1961, da det vandt uafhængighed fra Storbritannien.  Landet har fået sin rigdom fra olie og det er takket være dette, at det har en meget moderne infrastruktur.  Dette gør det meget nemt at komme rundt.  Vejnettet er gode, men fleste bilister synes at have deres egne ideer om trafiksikkerhed!

Du kan leje en bil i Kuwait, men du bør have en international kørsel tilladelse, før du gør.  Biludlejning er ikke den eneste mulighed selv for at komme rundt.  Der er taxier, der kan lejes for en hel dag, men sørg for at du bliver enige om en pris først.  Det er ikke en god idé til simpelthen praje en taxa på gaden især for kvindelige rejsende.  Book i forvejen fra en af de velrenommerede virksomheder – dit hotel vil være i stand til at give dig oplysninger om en velrenommeret virksomhed.

Men Biludlejning er en god idé hvis du ønsker at gøre ting som at gå på indkøb!  Der er et par store indkøbscentre, som er forholdsvis ny.  Hoved for havnefronten i Kuwait City og forsøge Souk skarpe komplekse.  Her vil du finde kuwaitiske butikker sammen med kendte vestlige mærker.  Alternativt kan du hovedet til galleriet Leila og indkøbscentret Al-Fanar.  Husk, at lørdag til torsdag er vigtigste shopping dage og de fleste butikker er lukket mellem 1 pm og 4.30 pm.  Nogle butikker skal du åbne fredag eftermiddag.

Når du vælger at besøge Kuwait skal du et sted at bo og hoteller her er varierede.  Der er masser af luksus muligheder for dem, der har penge, men der er også første og anden klasse indkvartering for dem, der har færre penge at bruge på deres rejse.  Nogle værelser kommer i form af ferielejligheder med hotelservice og mange af de bedste hoteller har også shopping indkøbscentre, restauranter og sports komplekser.  Husk at der er en Serviceafgift på 15% til at betale alle indlogering i Kuwait.