Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Zadar

Zadar Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Zadar. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Zadar, Kroatien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Zadar.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Zadar Biludlejning & rejseoplysninger

Zadar ligger ved Adriaterhavet og er den 5. største by i Kroatien. Et par år siden Zadar blev et populært feriemål.

Klima

På grund af det milde klima om vinteren og varme somre er Zadar en populær feriedestination. I vinteren er Zadar et populært ferie destination blandt pensionister, og om sommeren Zadar tiltrækker en masse familier på grund af den smukke kystlinie og dens strande.

Transport

På grund af den stigende popularitet Kroatien amoungst rejsende blev veje vigtigere, hovedvejen langs Adriaterhavet passerer gennem byen Zadar. I 2005 var den vigtigste høj måde Zagreb-Dubrovnik færdig.

Du kan nå Zadar med fly, Bus, tog, bil eller med båd. Zadar lufthavn ZAD, som er beliggende i Zemunik ca 14 Km fra Zadar. De fleste lavpris flyselskaber som Ryan air, Germanwings, Intersky osv tilbyde tilslutningsfly til Zadar.

Busstationen ligger ved siden af togstationen, mange busser kører ofte fra Zagreb, Rijeka, Pula, Split og Dubrovnik.

Hverdagens få langsom tog kører til Knin og forbinde tog til Zagreb, denne togforbindelse er ikke meget populær som det tager næsten 5,5 timer til Zagreb, men landskabet er smukt.

Hvert par dage store færger køre op og ned ad kysten mellem Dubrovnik og Rijeka, stop disse færger i Zadar havn. Zadar er også et samlingspunkt for lokale både i det nordlige Dalmatien.

Mange mennesker, der besøger Zadar leje biler, på lufthavnen Zadar og i byens centrum er mange billige biludlejningsfirmaer.

Hvad man skal se og gøre i Zadar

I byens centrum af Zadar kan du komme rundt nemt til fods. Gå rundt i den gamle bydel, der er nogle meget rart historiske kirker, kan du besøge der er også et arkæologisk Museum, som også er værd at besøge.

Besøg de mest populære strande i Zadar, Kolovare, Borik og Vitrenjak. Kolovare er beliggende nær byens centrum er en populær strand for lokalbefolkningen, Borik er kendt for deres mange vandaktiviteter såsom parasailing, vand dias osv.