Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Crete

Crete Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Crete. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Crete, Kreikka ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Crete.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Crete. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Crete, Kreikka ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Crete Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Kreeta on maaginen kuvakudos kauniit rannat, antiikin aarteita ja maisemia. Viehättävä kaupunkeja ja pienissä kylissä, joissa paikalliset jakaa perinteitä.  Kreeta ja monet ympäröivät saaret ja luodot muodostavat Kreeta alueen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Heraklion. Kreeta on vuoristoinen ja sen luonne on määritelty korkean vuoriston ylitys lännestä itään. Etelä kylät ovat käytettävissä vain sivulta Libyanmerelle. Muut sinulle pääsee myös mantereelta, mutta vain korkealla sijaitseviin.

Ilmasto:

Enimmäkseen välimerellinen, Mannermainen ja amerikkalainen ilmasto - ilmeisesti antaa se terveellisin ilmasto Euroopassa keskimääräinen vuotuinen lämpötila saavuttaa 20 ° C. Kesällä lämpötila nousee 38ºC heinä- ja elokuussa vaihtelee 27-29 astetta päivittäin keskimäärin. Kesä kestää pisimpään Kreetan saarella Kreikassa - ottaa aurinkoa ja uida meressä voidaan toukokuusta lokakuuhun.

Lentokenttä:

Tärkein lentokentältä Kreetan Nikos Kazantzakis. Viisi kilometriä itään pääkaupungista Heraklionista. Kreeta on toinen toinen, pienempi, kansainvälinen lentokenttä lähellä Chania Länsi-saaren noin 140 km päässä Heraklionista. Voit lentää täällä monia eri lentoyhtiöiden. Kesällä lentokenttä voi olla kiireinen.

Julkinen liikenne:

Kreeta linja-autokuljetus on erittäin hyvä. Bussit kulkevat usein ja yleensä ajallaan. Joka tapauksessa ei ole epätavallista, kuljettajan poikkeaa virallinen reitti jos matkustaja joutuu mennä läheisen kylän. Taksit ovat myös käytettävissä, mutta jos todella haluat tutustua Kreetaan, vuokraat auton.

Ajo Kreeta:

Kreeta on ihana paikka ajaa, ei enää monipuolinen tai luonnonkaunis reittejä ja tiet kuin ne liikkumisesta saaren. Kuitenkin olla tietoinen sora, juoksuhautoja ja ripotella teitä, jotka löydät tahansa ja voisi tehdä teille yllätyksenä. Kiinnitä huomiota koko ajan.