Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Amman

Amman Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Amman. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uAmman, Jordan i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Amman.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Amman Car Hire & Travel Information

Uvod:

Amman je glavni grad Kraljevstvo Jordan. To je jedan od najstarijih kontinuirano naseljenih gradova na svijetu. Amman nalazi se u vrlo brdovitom području sjeverozapadne Jordan. Izvorni grad je izgrađen na sedam brežuljaka. To je značajna turistička destinacija u regiji, posebno među arapske i europske turiste

Posjetite:

tvrđava Jabal Al-Qala'at. Najveća turistička atrakcija u gradu. Nalazi se na najviše brdo. Kaštel je naseljen od prapovijesti. Ovdje nalazi grad Ammon, zatim u rimsko doba, Herkulovo i u kasnijim godinama bizantske crkve. Danas se u njoj nalazi Arheološki muzej i s tvrđavom je izvanredan arheološki park. Pogled na grad je velik.

Zračna luka:

Amman luka se zove Queen Alia međunarodne zračne luke u cijelosti i je naimenovan nakon Queen Alia, treća žena kralja Husseina u Jordan. Aerodrom se nalazi 32 km južno od centra grada Amman. Airport Express Bus uzima oblik zračne luke do centra grada i Amman International Airport je možete doći automobilom preko autoceste 15.

Promet:

Nedavno izgrađen javni prijevoz sustava i nacionalne željeznice i proširenje ceste, se namjerava olakšati promet generiran mimo milijuna posjetitelja godišnje u grad. Grad ima česte autobusne veze na druge gradove u Jordan, kao i velikih gradova u susjednim zemljama.

Vremenska prognoza:

Amman pozicija na planinama u blizini mediteranskog podneblja. Ljeta su blago topla i vjetrovit, međutim, jednu ili dvije toplinski valovi mogu se pojaviti tijekom ljeta. Proljeće je kratka i topla, gdje je visina do 28 ° C (82 ° F). Proljeće obično počinje između travnja i svibnja, a zadnja oko mjesec dana. Oko kraja studenog je razdoblje u kojem zimi obično počinje i nastavlja od ranog do sredine ožujka.