Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Amman

Amman Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Amman. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Amman, Jordan og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Amman.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Amman Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Amman er hovedstaden i kongeriget Jordan. Det er en af de ældste kontinuerligt beboede byer i verden. Amman ligger i et meget kuperet område i det nordvestlige Jordan. Den oprindelige by blev bygget på syv høje. Det er et stort turistmål i regionen, især blandt arabiske og europæiske turister

At besøge:

fæstningen Jabal Al-Qala'at. Den største turistattraktion i byen. Beliggende på den højeste bakke. Kastellet har været beboet siden forhistorisk tid. Her ligger byen Ammon, derefter i romerske tider tempel for Hercules, og i de efterfølgende år den byzantinske kirke. Det rummer i dag et Arkæologisk museum og citadel, selv er en enestående arkæologiske park. Udsigten fra her i byen er stor.

Lufthavn:

Amman lufthavn kaldes internationale lufthavn Queen Alia fuldt ud og er opkaldt efter Queen Alia, den tredje hustru til kong Hussein af Jordan. Lufthavnen er beliggende 32 kilometer syd for Amman city center. Airport Express Bus tager du form lufthavn til centrum og Amman internationale lufthavn er kan nås med bil via freeway 15.

Trafik:

For nylig er bygget offentlige transportsystem og en national railway og udvidelse af veje, beregnet til at lette trafik genereret af millioner i årlige besøgende til byen. Byen har hyppige busforbindelser til andre byer i Jordan og til større byer i vore nabolande.

Vejret:

Amman's position på bjergene nær zonen middelhavsklima. Somrene er mildt varm og luftig, men en eller to varme bølger kan forekomme i løbet af sommeren. Foråret er kort og varm, hvor højder nå 28 ° C (82 ° F). Foråret normalt starter mellem April og maj, og senest om en måned. Omkring slutningen af November er den periode, hvor vinteren normalt starter og fortsætter fra begyndelsen til midten af marts.