Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Munich

Munich Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Munich. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Munich, Jerman dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Munich.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Munich Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Ibu negeri Bavaria (amarlud) terletak di Sungai Isar. Ia terletak di bahagian selatan Jerman berhampiran pergunungan Alps. Jadi Munich mempunyai kelebihan yang anda boleh menghabiskan percutian musim panas bagus tiada dan pada musim sejuk, anda boleh pergi untuk Berski ke pergunungan Alps.

Altstadt, Pusat bandar lama Marienplatz yang terletak di tengah-tengah bandar. Sana anda akan mendapati dewan bandar lama dan namun ini sejarah lama yang anda akan menemui banyak kedai-kedai mewah.

Salah satu daripada pihak-pihak yang terkenal di dunia di Munich adalah sekali setahun "Oktoberfest". Ada anda akan menemui sebilangan besar kuantiti bir Jerman dan pengunjung dari seluruh dunia.

Di bandar, anda akan melihat dalam "Englischer Garten", yang merupakan sebuah kawasan terkenal tempat letak Munich dan "Viktualienmarkt".

Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Antarabangsa di Munich dipanggil Frany Josef Strauss Lapangan Terbang (MUC). Ianya terletak 30 kilometer ke timur laut bandar.  Anda boleh dua sambungan kereta api S-Bahn, ke Lapangan Terbang: S1 dari Timur bandar dan S8 dari Barat. Oleh itu anda boleh sampai ke pusat bandar dalam masa 10 minit tanpa masalah. Tiket yang anda boleh membeli di stesen keretapi dari sebuah mesin.

Pengangkutan awam

Munich mempunyai rangkaian pengangkutan awam yang sangat baik yang terdiri daripada Kereta Api bandar (S-Bahn), metro (U-Bahn), trem dan bas-bas. Mereka adalah sangat sesuai untuk menerokai pusat bandar. Anda boleh membeli Tiket hari, yang sah untuk seluruh rangkaian. Di samping itu, terdapat apa yang dipanggil Streifenkarte, yang memberikan anda lebih banyak perjalanan lebih berlainan setiap hari.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan

Seluruh bandar terdapat Autobahnen (lebuh raya), yang semua menyambung ke Jalan Lingkaran Tengah (Mittlerer cincin). Memang sangat sibuk sepanjang pagi dan petang tergesa-gesa jam.

Berhampiran Hauptbahnhof itu adalah "Karlsplatz" tempat letak kereta di mana anda boleh biarkan kereta anda dan terus dengan berjalan ke bandar atau pengangkutan awam. Berdekatan dengan kawasan membeli-belah Kaufingerstrasse adalah satu lagi tempat letak kereta, dikenali sebagai "Faebergraben".

Di bandar, di Lapangan Terbang atau kereta api Stesen terdapat syarikat-syarikat sewa kereta yang terletak. Jadi jika anda ingin mengetahui lebih lanjut dari Munich dan menjadi fleksibel terdapat banyak tawaran yang berbeza, yang masuk akal untuk membandingkan sebelum perjalanan ke bandar.