Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Jamajka

Jamajka Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Jamajka.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Jamajka usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Jamajka

Jamajka Car Hire & Travel Information

Otok Jamajka je dugo bila popularna destinacija s odmor makeri i ako ste u potrazi za vrlo opuštena vibra ovo je mjesto za vas.

Na otoku ima nekoliko najboljih turističkih naselja gdje možete uživati u luksuz od trenutka kada dođete, ali postoje i druge opcije ako želite nešto drugačije.  Otok ima plantaže kave, odmarališta, rijekama i šumama koje su idealne za tu adventure odmor.

Jedna stvar koju nikad moći dobiti od dok ste na Jamajci je glazba.  Rodno mjesto reggae, Jamajka je pun glazbe i klubova koji imaju živu glazbu gotovo svake noći.  Zatim morate napraviti najviše iz domaće kuhinje.  Ugodite svome nepcu u nagrađivanom restoranu ili Probaj ulicu dobavljačima.  To je također dobra ideja za probati neke od lokalnih ruma, i ima mnogo mjesta gdje možete kupiti ovaj!

Dva vodeća priobalna turistička naselja na Jamajci su Montego Bay i Negril.  Čist, pješčana plaža, golf naselja, čisto more i restorani ovdje privlače tisuće posjetitelja svake godine.  Alternativno može krenuti u glavni grad Kingston, živo mjesto gdje možete uživati ljubav prema glazbi.  Ako želite vidjeti tiši i tradicionalne stranu života na otoku istražiti jedan ili dva od ribarskih sela.

Kao što je Jamajka je lako ali neki putevi nisu u izvanrednom stanju.  Najam automobila smatra jednim od najboljih načina da vidite i istražite otok ali ako vozite noću brinuti zbog uvjetima na cesti.  Jamajka nije najbolji put sigurnost rekord i treba napomenuti da kada je vrijeme na benzinskoj postaji morate platiti gotovinom!

Za najam automobila u Jamajka morat ćete biti u dobi od 25 i imati valjanu kreditnu karticu i važeću vozačku dozvola.  Tu je dodatni porez koji se primjenjuje na sve transakcije pri zapošljavanju vozilo, ali bi trebao biti u mogućnosti organizirati najam automobila jednostavno bez obzira gdje ste na otoku.

Alternativa je taksi.  Uvijek unaprijed dogovoriti cijenu – taxi bi trebali imati metara ali ne svi obaviti.  Pazi za taksije koji imaju plava naljepnica Jamajka Turistička zajednica na na stakla kao to su dodijeljeni hoteli i turistička naselja.