Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Kingston

Kingston Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Kingston. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Kingston, Jamaika ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Kingston.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Kingston. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Kingston, Jamaika ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Kingston Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Kingston sijaitsee Kaakkois pohjoisrannikolla Jamaika. Se on pääkaupunki ja suurin kaupunki saarella samoin. Kingston on Karibian suurin Englanti-speaking kaupunki. Blue Mountains, punainen Hills, Long vuorten ja Kingston harbor ympäröivät kaupungin. Se on jaettu kahteen osaan: uuden Kingston ja historiallisessa keskustassa.

Ilmasto:

Toukokuusta marraskuuhun kaupungissa on enemmän trooppinen märkä ja kuiva ilmasto koska hurrikaanikausi. Kuiva kausi joulukuusta huhtikuuhun tapahtuu kylmä ja kiinteät aloilla tällä hetkellä, ja usein tuo raskas suihkut.

Lentokenttä:

Kingston kansainvälinen lentokenttä on Norman Manley (KIN). On 27 kilometriä Kingston. Se on 14 lentoyhtiöiden 130 kansainvälisiä lentoja viikossa.

Kolme Jamaikalla kotimaan lentokenttä on lentokenttää Tinson Pen lentopaikan (KTP). Tämä lentokenttä on enemmän liikematkaajille. Se tarjoaa kaupallinen yhteys Montego Bay ja Kingston.

Julkinen liikenne:

Kingston on hyvät julkisen liikenteen varustettu moderni linja-autojen, Jamaika kaupunkien kauttakulku yritys (JUTC), minibusseja ja takseja, jotka toimivat eri puolilla kaupunkia. He lähtevät Pohjois ja Etelä paraati keskustassa.

Ajo:

Vertaa muihin kaupunkeihin Yhdysvalloissa, Jamaikalla, sinun täytyy ajaa vasemmalla puolella tietä. Niin muistan, kun haluat vuokrata auton, että tämä saattaa olla epätavallista, voit.

Se ei ole suositeltavaa ajaa yöllä erityistä ulkopuolella Kingston. Koska ne voivat esiintyä runsaat sateet tiet ovat pääsemässä ylitsepääsemätön.

Moottoritiet A1, A2 ja A3 ovat ensisijainen yhteyksiä tärkein kaupungeissa ja turistikohteissa saarella.

Näky nähdä:

Osa erästä mukavaa ulkoilma aktiviteeteille kaupungissa Kingston kuten luonto ja eläimet tours voit vierailla National gallery tai Bob Marley museo.