Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Milan

Milan Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Milan. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMilan, Italija i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Milan.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Milan Car Hire & Travel Information

Grad:

Milan je savršeno mjesto za kratki odmor. I Suprotno uvriježenom mišljenju to nije neki vrlo skup grad.
Najveća atrakcija i glavni simbol Milan je monumentalna katedrala katedrala, ogromnoj zgradi na glavnom trgu u gradu.

Posjetite:

Castello Sforzesco i Pinacoteca, kojoj se nalazi zbirka talijanskih slikara. Navijači obavezno treba posjetiti stadion San Siro. To je mjesto ia malo osami - u sjevero-istočnom dijelu i pristup iz centra nije jednostavna stvar. Ako dolazite u Milano za kupovinu, pripremite se za veliki izbor najboljih globalnih brandova.

Zračna luka:

Postoje dvije glavne zračne luke u Milanu. Malpensa Zračna luka je najveća zračna luka u Milanu. Postoje dva terminala koji se nalaze na znatnoj udaljenosti jedni od drugih. Svakih 20 minuta je prijevoz autobusom između terminala. Ostale zračne luke se zove Linate, koji je izvorno nazvan Aeroporto Enrico Forlanini. Linate obrađuje oko 9 milijuna putnika godišnje a koristi se prvenstveno za domaće i Europske letove. Zračna luka ima odlične cestovne veze Milana. To može se doći autom, taxi i autobus. Ako dolazite u Milano s low cost kompanijama, Obavještavam vas da je treća Zračna luka koja se nalazi blizu gradu Bergamo. Putovanje u središte Milana će trajati oko sat vremena.

Promet:

Promet u Milanu može biti vrlo velika. Ako idete autom, satima, ujutro ili popodne možda zapeti u redovima satima.
Ako dolazite automobilom, pokušati pronaći parking-mjesto, što nije lak zadatak i da auto ostati tamo za tjedan dana uzimati metro, autobusne i tramvajske umjesto. Ćete zaraditi puno vremena na to!