Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Sardinia

Sardinia Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Sardinia. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Sardinia, Italia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Sardinia.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Sardinia. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Sardinia, Italia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Sardinia Autonvuokraus & matkatiedot

Yleistiedot

Sardinia on Italian saari Välimerellä, joka sijaitsee etelään Ranskan Korsikan saarella ja 200 kilometriä länteen Manner-Italian. Se on Italian autonominen alue ja sen pääkaupunki on Cagliari, suurin kaupunki saarella. Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Alghero, Olbia ja Massari.

Mitä nähdä ja tehdä

Sardinia houkuttelee luonnon ja meren ystäville. Purjehdus on tullut hyvin suosittu viime aikoina. Sen rannat ja rannikoiden vaihtelevat alueelta toiselle (pohjoisessa ja koillisessa, Itä-rannikolla, syvä Etelä- ja Länsi-rannikolla). Jos olet mountain rakastaja, Sardinia on täynnä kukkuloita ja vuori keskipitkällä tasolla ja jopa neljä hiihtokeskuksista. Koska sen rikas historia on runsaasti muistomerkkejä ja paikkoja vierailemisen arvoisia kohteita kuten Cagliarin, Oristanon, Massarin, Alghero, Olbia ja Nuoro. Ja tietenkin, älä menetä mahdollisuus nauttia rikkaasta ruokakulttuurista, Sardinia on oma paikallisia erikoisuuksia, joita ei ole helppo löytää Italian mantereelle.

Ilmasto

Sardinia sijaitsee Välimeren ilmasto, joka on täydellinen nauttia rantoihin ja maaseutuun. Kesä on lämmin. saari on hyvin tuulinen varsinkin syyskuusta huhtikuuhun.

Miten sinne pääsee ja sen ympäristössä

Sardinia on kolme kansainvälistä lentokenttää (Alghero lentokenttä, Olbia - Costa Smeraldan lentokenttä ja Cagliari-Elmasin lentokentälle) Italian kaupungeista ja useisiin Euroopan kohteisiin. Saari liittyy myös säännöllisen lauttaliikenteen Manner-Italian, Korsika ja muut Välimeren Ranskan satamissa ja Barcelona Espanjassa. Paras tapa vierailla saarella on vuokrata auton saatavilla yhtiöiden kolme lentoasemaa tai sen kylissä. Sardinia onkin vain Italian alueella ilman moottoritien tieverkon on hyvin kehittynyt ja voit saavuttaa jokaisessa kolkassa saaren. Jos aiot matkustaa Korsika tai manner-Italian vuokra-ajoneuvo, varmista se saa kuljettaa sen lautalla tietyin rajoituksin tai ehkä veloitetaan lisämaksu.