Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Bergamo

Bergamo Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Bergamo. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Bergamo, Italia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Bergamo.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Bergamo. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Bergamo, Italia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Bergamo Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Bergamo on sama maakunnan ja vain 40 kilometriä Koillis Milano Lombardian alueella. Sijaitsee Alppien juurella, ja aurinkoisina päivinä voit nähdä Milan pilvenpiirtäjiä.

Bergamo on oikeastaan kaksi kaupunkia. Mäen löydät ylä kaupunki ja lower kaupunki, joka on moderni osa. Vanhaan osaan, Bergamo yhtyy Venetsia.

Vanha kaupunki kaupunki on hyvin kaunis ja tarjoaa hyviä ravintoloita. Ja jotain utelias: toisen maailmansodan jälkeen he loivat stracciatella-jäätelöä Bergamo.

Talous:

Tämän kaupungin talouden voit luonnehtia teollisuuden sektori. On aktiivinen suunnittelu-, tekstiili-, ruoka-ja rakentaminen. Erityisesti mineraaleja muuttuminen Silitysrauta, konkreettisia ja marmori ovat taloudellisia.

Lentokentät:

Se on vain 6 km: n päässä Bergamon keskustasta lentokentälle Orio al Serio (BGY). Lentokentältä on kourallinen kansainvälisiä lentoja.

Kun varaat etukäteen on paikallisen asiamiehen, joka tarjoaa vuokra-autoja. Joten voit ajaa ilman ongelmia Bergamo ja voit vierailla myös muissa kaupungeissa on tiivis kuin Milano, joka on vain 60 km kaukana.

Julkinen liikenne:

Kaupungin yläosaan menee linja 1.

Linja-autoyhtiö "KTT" toimii Bergamo, joka tarjoaa yhteydet ympäröiville alueille. Bergamo on myös juna-asemalta.

Pysäköinti ja liikenne

Bergamo kuin ongelmia ei ole liikenteen tilanteesta. Sekä alemman ja ylemmän osa kaupunkia pääsee hyvin autolla. Kuin yläosa kaupungin ydinkeskustassa voi mennä autolla.

Hotellit:

Vaikka se ei ole erittäin touristic kaupunki, Hotellit voi nopeasti joskus tankata. Joten on suositeltavaa varata etukäteen.