Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Tel Aviv

Tel Aviv Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Tel Aviv. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Tel Aviv, Israel ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Tel Aviv.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Tel Aviv. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Tel Aviv, Israel ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Tel Aviv Autonvuokraus & matkatiedot

Jerusalem Tel Aviv on toiseksi suurin kaupunki Israel. Tel Aviv sijaitsee Välimeren rannikolla noin 60 kilometriä Jerusalemista länteen.

Tel Aviv on suosittu matkailukohde sen ilmasto-ja tilanteesta Välimeren ks Tel Aviv löydät joitakin johtava hotelleissa kuten Crown Plaza, Sherathon, Marriott ja Hilton world´s.

Valuutta

Israelin virallinen valuutta on Israelin sekeli, ILS kansainvälisesti lyhennettä. Lentoasemalla ja kaupungin keskustassa on monta työtöntä. Useimmat kansainväliset Hotellit ja kansainvälisen ostoskeskukseen on mahdollista maksaa euroissa, dollaria tai puntaa.

Miten päästä Tel Aviv

Tel Aviv on kansainvälinen lentokenttä, jota kutsutaan Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema TVL, näin sijaitsee kilometrin päässä kaupungista Lod. Tel Aviv lentokenttä on yksi maailman suurimmista verovapaat ostoskeskuksista. Tel Aviv lentokenttä sieltä voit noin 20 minuutin ajomatkan päästä Tel Aviv keskustassa. Voit juna, joka kulkee usein lentokentältä keskelle tai taksi. Valmisteltavia palveluita ei ole bussi lentokentältä keskustaan.

Airport Tel Aviv on paljon autovuokraamojen, jotka tarjoavat edullista autonvuokrausta. Monet aineet talousarviosta, Thrifty, Europcar olla toimisto lentokentän terminaalista.

Tel Aviv on erittäin hyvä, autolla Ben Gurionin lentokentälle, Israelin on moderni verkosto moottoriteitä.

Tel Aviv on yksi rautatieasemalta, junat kulkevat Tel Aviv yhteyden Haifa ja Beer Sheva.

Kuinka jotta panna liepeillä Tel Aviv

Voit kiertää Tel Aviv bussilla, Tel Aviv on moderni ja edullinen linja verkko, useimmat linja Palvelut alkaa aikaisin aamulla klo 5: 00 ja lopettaa keskiyöllä.

Urheilun ystäville Tel Aviv on useita pyöräteitä, se on ihanteellinen tapa kiertää, kaupoissa oli voi vuokrata polkupyörän.

Mitä nähdä Tel Aviv

Tel Aviv on suuri kaupunki, on paljon nähtävää, mutta on olemassa joitakin tarvitaan sinun täytyy nähneet oleskelusi Tel Avivissa, kuten vanha Jaffam on yksi vanhimmista satamat maailmassa, se on maineikkain pisteeseen, jossa Joona matkusti ja myöhemmin niellä iso kala.

Rabinin aukio, tämä on suurin aukio Israelissa. Tel Aviv on myös yli 20 museot voit käydä, yksi kuuluisimmista taidemuseo on Tel Avivin taidemuseo, joka on Israelin suurin taidemuseo.