Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Keflavik

Keflavik Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Keflavik. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Keflavik, Islanti ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Keflavik.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Keflavik. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Keflavik, Islanti ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Keflavik Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Keflavik on pieni kaupunki Islannissa, joka tunnetaan ennen kaikkea, koska se on maan ainoa lentoasema. Kansainvälinen Keflavikin lentokenttä käsittelee noin 2 miljoonaa matkustajaa vuosittain. On säännölliset yhteydet kuusi kaupunkeihin Yhdysvalloissa ja yli 20 Euroopan kaupungeissa, kuten Amsterdam. Lentokentälle käsittelee yksinomaan kansainväliset lennot; kotimaan lennot lähtevät Reykjavik Airport, lähellä pääoman.

Vierailu:

Liota, kuumien lähteiden antaa Islannin loputon tarjonta kuumaa vettä, ja vuosisatojen islantilaisten on lieventää rauhoittava, luonnon kuumat kylvyt kaikkialla maansa. Nauttia koko kokemus on tullut liota on sininen laguuni, Islanti maailmankuulu kylpylä, jossa yhdistyvät veden puhtaus kauniista vulkaanisista maisemistaan. Keskipiste on välissä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Se sijaitsee Lounais-osassa maata Keflavík. Se on yhteinen pysähdyspaikka matkalla menossa tai lentokentältä tai Blue Lagoon. Yhdistyvät ovat kaksi valtava tectonic levyt Euroopassa ja Afrikassa. Tämä on ainoa paikka maailmassa jossa voitte niin tarkasti nähdä geologinen ilmiö. Lähistöllä ovat myös viehättävä jäätiköt.

Vildlife:

Islannilla on ainutlaatuinen luonto. Se on asukasluvultaan lunneja maailmassa ja omistettu lintubongarit kerääntyvät rannoillemme nähdä kymmeniä harvinaisia lajeja lähietäisyydeltä. Vedet ovat koti monenlaisia valaiden ja delfiinien ja Naali.

Pysäköinti ja liikenne

Huomaa, auton valot on pois päivän aikana. Jos menet osaksi sisustusta, pitää mielessä, että monet tiet tehdään soraa. Ajo sorateillä eroaa ajo noraml teillä. Jos ajaa nopeasti voit menettää määräysvallan autosi ja myös vahingoittaa ajoneuvon. Jos olet vuokrata auto, kysy tien kunto on ennen lähtöä,