Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Irska

Irska Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Irska .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Irska bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Irska

Irska Izposoja & potovalne informacije

Moraš biti na Irskem za kratek čas razumeti, zakaj je postala ena izmed top destinacije v svetu.  Lepoto države in prijaznost ljudi, sta le dva od svoje znamenitosti in so glavni razlogi, zakaj obiskovalcev vrnitvi znova in znova-ste se kdaj vprašali zakaj so irski pubi po vsem svetu?

Glavno mesto Dublin je ponavadi prvi postanek za večino ljudi, vendar je le majhen del čare Irske.  V zadnjih letih je bilo nekaj gospodarskih težav na Irskem, vendar države prihaja z druge strani in je spet uživajo blaginjo.

Irska je relativno majhna država, boste našli to enostavno priti iz enega kraja v drugega.  Obstaja nekaj domačih letov, vendar to niso prva možnost za večino potnikov.  Številni obiskovalci se bo odločijo za najem avtomobilov namesto.  Tako lahko raziskujejo državi v prostem času.  Obstaja dober cestnega omrežja in večina cest so dobre kakovosti.  Poskrbite, da boste vzeti s seboj zemljevid!  Najem avtomobila na Irskem lahko pobral na enem od zadevnih letališč ali morska pristanišča in vse večjih hotelov lahko poskrbi avtomobil za vas.

Najeti avto, moraš biti vsaj 21 let in so polno vozniško dovoljenje, izdano v matični državi.  Si mora je bila vožnja za najmanj dve leti, preden lahko najamete avtomobil na Irskem.  Priljubljenost Irska kot turistična destinacija pomeni, da boste morali poskrbite, da boste pre-Rezervirajte vaš najem, da bi se izognili razočaranje.

Veliko ljudi raje ne vozite, čeprav, in če je temu tako lahko preživijo nekaj časa raziskuje pokrajino s kolesom.  Si lahko izposodite kolo v večini mestih in z veliko bike prijaznih poti, to je odličen način za prikaz državo.

Za lagodno potovanje skozi državo poskusite izlet z vlakom.  Vseh glavnih mest in mest, ki so povezane z železnico in lahko dobite eno državo prehaja iz InterRail, ki dopuščajo več dni potovanja vsak mesec.  Ni nobenega železniški progi na zahodni obali, ki poteka sever-jug.

Medtem ko ste tukaj, zakaj ne izlet v nekaterih odročnih otokov?  Obstajajo trajekti na nekaterih otokih in veliko listino potovanj drugim.