Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Dublin

Dublin Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Dublin. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Dublin, Irland og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Dublin.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Dublin Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Dublin ligger midt i Irlands østkyst. Floden Liffey løber gennem byen og flyder ind i Dublin-bugten. Dublins livlige hovedstad i Republikken Irland lade ikke nogen få kede. Museer, gallerier, barer er second to none, og på hvert trin kan du møde resterne af en rig irske historie. Om aftenen vil du finde noget for sig selv elskere af teater, traditionel irsk musik og klubber.
Dublins bedste besøgte til fods, det gør selvfølgelig for at undgå trafik syltetøj, men også giver dig mulighed for at podpatrzenie kosmopolitisk by liv.

At besøge:

Trinity College - University grundlagt af den engelske dronning Elizabeth jeg. Dens kandidater var blandt andre, Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness Brewery - mørk øl med en lys, cremet skum er et udstillingsvindue for Irland. Udstilling på Guinness Brewery viser teknologi brygge øl i slutningen du kan selvfølgelig drikke en pint i Gravity Bar med panoramaudsigt over Dublin

Lufthavn:

Irland har tre internationale lufthavne, hvoraf Dublin Lufthavn er den vigtigste. Flyrejser fra mange steder i Europa lander her. Derudover er der også transkontinentale flyrejser, der lander på Dublin Lufthavn, herunder lave omkostninger luftfartsselskaber. Mest populære flyselskaber Aer Lingus og Ryanair.

Kørsel:

Det er vigtigt at huske, at folk køre i venstre side af vejen i Irland. Bilerne i Irland har rattet i højre side af bilen og frygt Skift til venstre for føreren.  Kørsel i Dublin er ikke meget vanskeligt: det er ikke alt for travlt, den vanskelige del er at køre til venstre. Dublin er omgivet af M50 cirkulær vej, med udgange til Dublin eller til andre byer. Biler er parkeret på venstre side af vejen. Husk at i Dublin parkering ikke er gratis.