Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Irland

Irland Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Irland.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Irland vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Irland

Irland Biludlejning & rejseoplysninger

Du behøver kun at være i Irland for en kort tid at forstå hvorfor det er blevet en af de bedste rejsemål i verden.  Skønheden i landet og venlighed af mennesker er bare to af dens attraktioner og de er de vigtigste grunde til hvorfor besøgende vender tilbage gang på gang-har du nogensinde spekulerer på, hvorfor der er irske pubber i verden?

Hovedstaden Dublin er normalt det første stop for de fleste mennesker, men det er kun en lille del af charmen af Irland.  I de seneste år har der været et par økonomiske problemer i Irland, men landet er på vej gennem anden siden og igen nyder fremgang.

Irland er et relativt lille land, vil du finde det let at komme fra ét sted til et andet.  Der er nogle indenrigsflyvninger, men disse er ikke det første valg for de fleste rejsende.  Mange besøgende vil vælge leje af bil i stedet.  På den måde de kan udforske landet i fritiden.  Der er et godt vejnet og de fleste veje er af god kvalitet.  Sørg for at du medbringe et kort!  En udlejningsbil i Irland kan afhentes i en af lufthavnene eller havne og alle de store hoteller kan arrangere en bil for dig.

At leje en bil, du skal være mindst 21 år gammel og har en fuld kørekort udstedt i dit hjemland.  Du skal have kørt i mindst to år før man kan leje en bil i Irland.  Populariteten af Irland som en turistdestination betyder, at du skal sørge for du forudbestille din leje for at undgå skuffelse.

Mange mennesker foretrækker ikke at køre selv, og hvis dette er tilfældet, kan du bruge nogle tid på at udforske landet på cykel.  Du kan leje en cykel i de fleste byer og med mange cykel-venligt ruter dette er en fantastisk måde at se landet.

For en afslappet tur gennem landet Prøv en togtur.  Alle de større byer og byer er forbundet af jernbanetjenester og du kan få et land går fra InterRail, der giver mulighed for flere dage rejser hver måned.  Der er ingen jernbane rute på vestkysten, der løber nord-syd.

Mens du er her hvorfor ikke tage en tur til nogle af de fjerntliggende øer?  Der er færger til nogle af øer og masser af charterrejser til andre.