Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Dublin

Dublin Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Dublin. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Dublin, Irland og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Dublin.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Dublin Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Dublin ligger midt på østkysten av Irland. Den elven Liffey renner gjennom byen og munner ut i Dublin-bukten. Dublin travle hovedstaden i Irland lar ikke noen kjeder. Museer, gallerier, puber er uten sidestykke, og på hvert trinn kan du møte restene av en rik irsk historie. Om kvelden finner du noe for seg selv elskere av kino, tradisjonell irsk musikk og klubber.
Dublin best besøkte fots, kan selvsagt for å unngå trafikken syltetøy, men lar deg også podpatrzenie kosmopolitisk by livet.

Å besøke:

Trinity College - universitet grunnlagt av den engelske dronning Elizabeth jeg. Sine akademikere var blant annet Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness-bryggeriet - mørk øl med en lys, kremet skum er et utstillingsvindu for Irland. Utstillingen i Guinness-bryggeriet viser at teknologien brygget øl på slutten du kan selvsagt drikke en pint i Gravity Bar med utsikt over Dublin

Flyplass:

Irland har tre internasjonale flyplasser, som Dublin Airport er den viktigste. Flyreiser fra mange steder i Europa lander her. I tillegg er det også transkontinentale fly som lander på Dublin Airport, inkludert lave kostnader bærere. Mest populære flyselskaper Aer Lingus og Ryanair.

Driving:

Det er viktig å huske at folk kjøre på venstre side av veien i Irland. Bilene i Irland har rattet på høyre side av bilen, og frykt skiftet til venstre for driveren.  Det er ikke veldig vanskelig å kjøring i Dublin: det er ikke opptatt, den vanskelige delen er å kjøre på venstre. Dublin er omgitt av M50 rundskriv veien med utganger til Dublin eller til andre byer. Bilen parkeres på venstre side av veien. Husk at i Dublin parkering ikke er gratis.