Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Irland

Irland Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Irland.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Irland sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Irland

Irland Leiebil & reiseinformasjon

Norge

Du trenger bare å være i Irland for en kort tid å forstå hvorfor det har blitt en av de beste reisemålene i verden.  Skjønnhet landet og vennlighet av folket er bare to av attraksjonene og de er de viktigste grunnene hvorfor besøkende kommer tilbake gang på gang-har du noen gang lurt på hvorfor det er irske puber over hele verden?

Hovedstaden byen Dublin er vanligvis første stopp for fleste, men det er bare en liten del av sjarmen til Irland.  I de senere årene har det vært noen økonomiske problemer i Irland, men landet kommer gjennom den andre siden og igjen nyter velstand.

Irland er et relativt lite land, vil du finne det lett å komme fra ett sted til et annet.  Det er noen innenlands flyreiser, men disse er ikke det første alternativet for de fleste reisende.  Mange besøkende vil velge leiebil i stedet.  På den måten kan de utforske landet i ro og mak.  Det er en god veinettverk og de fleste veiene er god kvalitet.  Kontroller at du ta med kart!  Leiebil i Irland kan plukkes opp på en av flyplassene eller havner og alle de store hotellene kan arrangere en bil for deg.

Å leie en bil du må være minst 21 år og har et førerkort utstedt i hjemlandet.  Du bør ha vært kjører i minst to år før du kan leie en bil i Irland.  Populariteten til Irland som turistmål betyr at du må passe på at du pre bestille din leie for å unngå skuffelse.

Mange foretrekker ikke å kjøre selv, og hvis dette er tilfelle kan du bruke litt tid å utforske landskapet med sykkel.  Du kan leie sykkel i de fleste byer og med mange sykkel-vennlig ruter er dette en fin måte å se landet.

Prøv en togtur for en rolig tur gjennom landet.  Alle de største byene og byer er forbundet med tog, og du kan få en land går fra InterRail at for flere dager reiser hver måned.  Det finnes ingen jernbane rute på vestkysten som går nord-sør.

Mens du er her hvorfor ikke ta en tur til noen av de avsidesliggende øyene?  Det er ferger til noen av øyene og masse charterturer til andre.