Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Dublin

Dublin Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Dublin. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Dublin, Ireland dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Dublin.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Dublin Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Dublin terletak di tengah-tengah Pantai Timur Amerika Syarikat. Aliran Sungai Liffey melalui bandar dan aliran ke Dublin Bay. Ibu sibuk Dublin iaitu Republik Ireland tidak biarkan orang bosan. Muzium, Galeri, pub yang kedua tidak ada, dan di setiap langkah, anda boleh bertemu tinggalan sejarah Ireland yang kaya. Pada waktu malam, anda akan mencari sesuatu untuk diri mereka sendiri pencinta teater, muzik tradisional Ireland dan kelab.
Dublin terbaik yang dilawati pada kaki, ia membolehkan jelas untuk mengelakkan trafik jem, tetapi juga membolehkan anda untuk podpatrzenie hidup bandar kosmopolitan.

Untuk melawat:

Trinity College - Universiti diasaskan oleh pihak Inggeris Ratu Elizabeth I. Graduan adalah, antara lain, Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness Brewery - bir yang gelap dengan buih yang terang, krim akan mempamerkan Ireland. Pameran yang terdapat di tempat pembuatan bir Guinness menunjukkan teknologi membuat bir pada akhir anda sudah tentu boleh minum satu pint di Bar graviti dengan pemandangan panoramik Dublin

Lapangan Terbang:

Ireland mempunyai tiga Lapangan Terbang Antarabangsa, yang Dublin Airport adalah yang paling penting. Penerbangan dari pelbagai tempat di Eropah tanah di sini. Di samping itu, Terdapat juga penerbangan antara benua yang mendarat di Lapangan Terbang Dublin, termasuk pembawa kos rendah. Paling popular syarikat penerbangan Ryanair dan Aer Lingus.

Memandu:

Ia adalah penting untuk ingat bahawa orang-orang yang memandu di sebelah kiri jalan di Ireland. Kereta di Ireland mempunyai stereng di sebelah kanan Kereta, dan peralihan takut di sebelah kiri pemandu.  Memandu di Dublin tidak sukar: ia bukan terlalu sibuk, bahagian rumit memandu di sebelah kiri. Dublin dikelilingi oleh jalan Pekeliling M50, keluar ke Dublin atau bandar-bandar lain. Kereta akan diletakkan di sebelah kiri jalan. Ingat bahawa di Dublin tempat letak kereta bukanlah percuma.