Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Ireland

Ireland Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Ireland.

Alat carian sewa kereta kami Ireland akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Ireland

Ireland Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Anda hanya perlu berada di Ireland untuk masa yang singkat untuk memahami mengapa ia telah menjadi salah satu destinasi pelancongan terkemuka di dunia.  Keindahan negara dan keramahan rakyat adalah dua daripada tarikannya dan mereka adalah antara sebab utama mengapa pelawat kembali berkali-kali – Adakah anda pernah tertanya-tanya mengapa Terdapat pub Ireland seluruh dunia?

Bandar Dublin yang modal biasanya hentian pertama bagi kebanyakan orang tetapi ianya hanya sebahagian kecil daripada azimat Ireland.  Tahun kebelakangan ini ada beberapa masalah ekonomi di Amerika Syarikat tetapi akan datang melalui sisi lain dan sekali lagi menikmati kemakmuran negara.

Seperti Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang kecil, anda akan mendapati ia mudah untuk pergi dari satu tempat ke lain.  Terdapat sesetengah penerbangan domestik tetapi tidak, ini adalah pilihan pertama bagi kebanyakan pelancong.  Ramai pelawat akan memilih untuk Penyewaan Kereta sebaliknya.  Dengan cara ini mereka boleh meneroka negara diseru.  Terdapat rangkaian jalan raya yang baik dan jalan-jalan yang paling berkualiti.  Pastikan anda mengambil bersama-sama sebuah peta!  Kereta sewa di Ireland boleh dijemput di salah satu daripada Lapangan Terbang atau pelabuhan dan semua Hotel-hotel besar boleh menguruskan kereta untuk anda.

Untuk menyewa kereta anda perlu berumur sekurang-kurangnya 21 tahun dan mempunyai lesen memandu penuh yang dikeluarkan di negara asal anda.  Anda harus telah memandu sekurang-kurangnya dua tahun sebelum anda boleh menyewa kereta di Ireland.  Populariti Ireland sebagai sebuah destinasi pelancongan bermaksud bahawa anda perlu pastikan anda sebelum menempah sewa anda untuk mengelakkan kekecewaan.

Ramai orang memilih untuk tidak memandu walaupun dan jika ini berlaku anda boleh meluangkan masa menerokai kawasan luar bandar dengan basikal.  Anda boleh menyewa basikal di kebanyakan bandar-bandar dan bandar-bandar dan dengan banyak laluan mesra basikal ini adalah cara yang baik untuk lihat negara.

Untuk percutian yang santai melalui negara cuba perjalanan kereta api.  Bandar-bandar utama dan bandar-bandar dihubungkan dengan perkhidmatan kereta api dan anda boleh mendapatkan Pas satu negara dari InterRail yang membolehkan untuk beberapa hari perjalanan setiap bulan.  Terdapat tiada laluan kereta api di pantai barat yang berjalan Utara-Selatan.

Semasa anda berada di sini, mengapa tidak mengambil perjalanan ke Pulau-pulau di Syarikat?  Ada feri-feri di antara Pulau-pulau dan banyak perjalanan Piagam kepada orang lain.