Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Zagreb

Zagreb Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Zagreb. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uZagreb, Hrvatska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Zagreb.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Zagreb Car Hire & Travel Information

Opće informacije

Zagreb je glavni i najveći grad Hrvatske s gotovo milijun stanovnika četvrtina ukupnog stanovništva zemlje. Nalazi se na sjeverozapadu zemlje, uz rijeku Savu.

Što treba posjetiti

Zagreb je postao glavna turistička atrakcija među europskim metropolama zbog njegova prekrasna atmosfera s kafićima bečki stil i središnjem europskom stilu pročelja i kamenim ulicama. Ona također ima bogat kulturni život s muzejima 30, 30 kazališta i brojne glazbene i plesne festivale. Gornji grad (Gornji grad i Donji grad (Donji grad) je gdje je većina spomenika, poslovne prostorije, restorani i kafići nalaze. Među njima, ne propustite stara gradska vrata, Strossmayerova šetalište, Katedrala i Srpska pravoslavna katedrala crkva.

Zagreb je također poznat po svojim parkovima i jezerima gdje možete prošetati i uživati u prirodi, glavni jednog bića Maksimir Park i zoološki vrt grada Zagreba i jezera Jarun i Bundek.

U i oko

Možete doći do Zagreba avionom. Glavni europski i low cost kompanijama nude letove za međunarodna zračna luka Zagreb (ZAG), nalazi se 17 km od centra grada. Od tamo, možete doći do centra grada autobusom ili taksijem. Središnji položaj, Zagreb je idealno polazište za posjet drugim europskim gradovima kao što su Vienna, Budapest, Beogradu i Ljubljani kao i Hrvatske obale. Ima pristup do tih gradova. Međutim, iznajmljivanje automobila je dobar način za dobivanje slobodno i jeftino. Postoji mnogo rent a car kompanija iz zračne luke u centru grada. Ako planirate napustiti zemlju, molimo provjerite unaprijed preko granice politike kao određena ograničenja i naknade se mogu primjenjivati. Također, ceste su vrlo dobre i gotovo sve autoceste (autoceste na hrvatskom) početak ili kraj u Zagrebu tako da je lako pronaći svoj put.