Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Crete

Crete Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Crete. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Crete, Hellas og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Crete.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Crete Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Kreta er en magisk vev av vakre strender, antikke skatter og landskap. Pittoreske byer og små landsbyer, der lokalbefolkningen dele sine tradisjoner.  Kreta og en rekke omkringliggende øyer og holmer utgjør området på Kreta hovedstaden og den største byen er Heraklion. Kreta er fjellrike og særpreget er definert av en høye fjellkjeden krysset fra vest til øst. Noen Sør landsbyer er tilgjengelig bare fra siden av det Libyske hav. For det andre du kan åpnes også fra fastlandet, men bare ved high-høyde.

Klima:

Mest Middelhavet, kontinental og amerikanske klima - tilsynelatende gir den sunneste klimaet i Europa, med en gjennomsnittlig årlig lufttemperatur nå 20 ° C. Temperaturen når 38ºC, med gjennomsnittlig daglig i juli og August varierer fra 27 til 29 º c om sommeren. Sommer varer lengst på Kreta i Hellas - sole deg og svømme i havet kan være fra mai til oktober.

Flyplass:

Den viktigste flyplassen Kreta, Nikos Kazantzakis. Ligger fem kilometer øst for hovedstaden Heraklion. Crete har en annen andre, mindre, internasjonale flyplass i Chania i vest av øya, ca 140 kilometer fra Heraklion. Du kan fly her med mange forskjellige flyselskaper. Sommeren kan flyplassen være veldig opptatt.

Offentlig transport:

Busstransport på Kreta er veldig bra. Busser ofte og vanligvis tid. Uansett, det er ikke uvanlig at driveren avviker fra den offisielle ruten hvis en passasjer har å gå til en nærliggende landsby. Taxier er også tilgjengelig, men hvis du virkelig ønsker å utforske Kreta, bør du leie en bil.

Kjøring på Kreta:

Kreta er et fantastisk sted å kjøre, det er ikke mer variert eller naturskjønne ruter og veier enn de krysser øya. Men vær oppmerksom på grus, skyttergraver og søppel veier, som kan være finne hvor som helst og kan ta deg av overraskelse. Betal oppmerksomhet hele tiden.