Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Crete

Crete Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Crete. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Crete, Grekland och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Crete.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Crete Biluthyrning & reseinformation

Inledning:

Kreta är en magisk väv av vackra stränder, antika skatter och landskap. Pittoreska städer och små byar, där lokalbefolkningen dela deras traditioner.  Kreta och ett antal omgivande öar och holmar utgör regionen Kretas huvudstad och den största staden är Heraklion. Kreta är bergig och dess tecken definieras av en hög bergskedja korsning från väst till öst. Några södra byar finns endast från sidan av Libyska havet. För de andra du kan nås även från fastlandet, men endast av kick-höjd.

Klimat:

Mestadels Medelhavet, kontinental och amerikanska klimat - uppenbarligen ger det mest hälsosamma klimatet i Europa, med en genomsnittlig årlig air temperatur når 20 ° C. Under sommaren når temperaturen 38ºC, med genomsnittliga dagligen i juli och augusti varierar från 27 till 29ºC. Sommaren varar den längsta på ön Kreta i Grekland - sola och bada i havet kan vara från maj till oktober.

Flygplats:

Den viktigaste flygplatsen Kreta, Nikos Kazantzakis. Ligger fem kilometer öster om huvudstaden Heraklion. Kreta har en andra, mindre, internationella flygplats nära Chania i västern av ön, på ungefärligt 140 kilometer från Heraklion. Du kan flyga här med många olika flygbolag. På sommaren kan flygplatsen vara mycket upptagen.

Kollektivtrafik:

Buss är på Kreta mycket bra. Bussar går ofta och oftast i tid. Hur som helst, det är inte ovanligt att föraren avviker från den officiella rutten om en passagerare har att gå till en närliggande by. Taxi är också tillgängliga, men om du verkligen vill utforska Kreta, bör du hyra en bil.

Körning på Kreta:

Kreta är en underbar plats att köra, det finns ingen mer varierad eller natursköna uppsättning av vägar och vägar än de korsar ön. Men vara medveten om grus, diken och strö vägar, som kan vara hitta någonstans och kan ta dig på sängen. Var uppmärksam hela tiden.