Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Crete

Crete Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Crete. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Crete, Grækenland og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Crete.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Crete Biludlejning & rejseoplysninger

Indledning:

Kreta er en magisk mosaik af smukke strande, antikke skatte og landskaber. Maleriske byer og små landsbyer, hvor lokale dele deres traditioner.  Kreta og en række omkringliggende øer og Holme udgør regionen Kretas hovedstad og den største by er Heraklion. Kreta er bjergrig og dens karakter er defineret ved en høj bjergkæde passage fra vest til øst. Nogle sydlige landsbyer er tilgængelige kun fra siden af den libyske hav. For de andre du kan tilgås også fra fastlandet, men kun af højtliggende.

Klima:

For det meste Middelhavet, kontinental og amerikanske klima - tilsyneladende giver det sundeste klimaet i Europa, med en gennemsnitlig årlig lufttemperatur nåede 20 ° C. I løbet af sommeren når temperaturen 38ºC, med gennemsnitlige daglige i juli og August spænder fra 27 til 29ºC. Sommeren varer den længste på Kreta i Grækenland - solbade og svømme i havet kan være fra maj til oktober.

Lufthavn:

Den vigtigste lufthavn Kreta, Nikos Kazantzakis. Beliggende fem kilometer øst for hovedstaden Heraklion. Crete har en anden, mindre, internationale lufthavn i nærheden af Chania i den vestlige del af øen, cirka 140 kilometer fra Heraklion. Du kan flyve her med mange forskellige flyselskaber. Om sommeren kan lufthavnen være meget optaget.

Offentlig transport:

Bustransport på Kreta er meget god. Busser kører hyppigt og normalt på tid. Anyway, det er ikke usædvanligt, at føreren afviger fra den officielle rute, hvis en passager har til at gå til en nærliggende landsby. Taxier er også tilgængelige, men hvis du virkelig ønsker at udforske Crete, du skal leje en bil.

Kørsel på Kreta:

Kreta er et vidunderligt sted at drive, der er ikke mere varieret eller naturskønne sæt af ruter og veje end dem, der gennemkører øen. Dog være opmærksom på grus, skyttegrave og kuld veje, som kan være hitte hvor som helst og kan tage dig af overraskelse. Opmærksomhed hele tiden.