Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Finland

Finland Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Finland.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Finland vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Finland

Finland Biludlejning & rejseoplysninger

Finland er et land med mange overraskelser.  Det er en naturlig Eventyrland, som er hjem til flere træer end mennesker og er anset for at have flere øer end noget andet land.  Du kan køre til miles her og ser næsten intet, mens den finske livsform er stærkt forbundet med naturen og omgivelserne.

Den finske kultur er blevet påvirket af sine naboer, herunder Sverige og Rusland.  Der er små enklaver, der har stærk russisk indflydelse, og der er også nogle svensktalende områder.  Oprindelse af sproget er også usikker, da det er faktisk tættere på ungarsk i naturen end nogen nabosprog.

Et godt udgangspunkt er Helsinki.  Dette er en forholdsvis lille capital city og sammenlignet med nogle andre i Europa kan du finde det meget venligere.  Der er historiske bygninger og offentlige pladser og der er havnekajer fyldt med boder.  Hvis du kommer her på midsommer finder du, at byen har en stærk feststemning.

Der er 35 nationalparker i Finland, hvor du kan tilbringe lidt tid på at se for bjørne, rensdyr og elg.  10% af landet er vand og næsten 70% er skov.  Hvis du ønsker at tilbringe tid vandre- og mountainbike så er dette stedet for dig.  Fiskeri er en af de vigtigste industrier her og det er også en stor aktivitet for din ferie.  Fra organiserede fisketure til blot at oprette din stang i udkanten af en af søerne, kan du nyde freden og skønheden i landet på denne måde.

Den sydlige del af landet er meget mere kosmopolitiske end nord.  De største byer er placeret her og det er en reel kontrast til den nordlige del af landet, som er en del af Lapland.  De traditionelle Sami mennesker har haft deres hjem her i tusinder af år.  Besøg til jul og du kan gå en af Santa tema parker her!

En tradition du ikke bør gå glip af er den finske sauna.  Med 1,6 millioner saunaer i landet, er der afgjort masser at vælge imellem.

Hvis du beslutter at Biludlejning er gonna være din bedste måde at komme rundt, så du skal holde øje med elg og rensdyr i skovområder.  Det skal bemærkes, at mange tankstationer har ingen ansatte men der er en selvstændig tjene system, der tager både penge og kreditkort.  Bil leje afsætningsmuligheder findes i mange byer og nogle virksomheder vil insistere på en minimumsalder på 25 for driveren med et kørekort, der er mindst et år gammel.