Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Prague

Prague Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Prague. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Prague, Den Tjekkiske Republik og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Prague.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Prague Biludlejning & rejseoplysninger

Prag er den største by i Tjekkiet og er hovedstad, Prag er beliggende i nordvestlige del af Den Tjekkiske Republik på Vltava-floden.

Klima

Prag har varme somre og meget kolde vintre med sne, derfor er det et meget populært rejsemål om sommeren og om vinteren især omkring juletid.

Valuta

Den officielle valuta i Den Tjekkiske Republik er den tjekkiske krone, internationalt forkortet CZK. I nogle hoteller shopping centre er det muligt at betale i euro eller engelske pund, gives men valutakurserne kan være højere og ændre i tjekkiske krone.

I byens centrum kan du finde mange vekselkontorer, også i lufthavnen er der masser.

Hvordan man kommer til Prag

Mange flyselskaber tilbyder direkte fly til de vigtigste lufthavn, Vaclav Havel lufthavn Prag (PRG) lufthavnen ligger omkring 20 KM nord for centrum, normalt i bil det tager omkring 30 minutter at komme til byens centrum. Hvis du kan lide at udforske den Tjekkiske Republik ud over Prag, er på Prag lufthavn der mange bil udlejnings agenter, der tilbyder billig biludlejning. De fleste Biludlejning agent har en skranke i lufthavnen, i stueetagen af parkering C som Budget, SIXT, Europcar, Avis

Der er også offentlige busser, der tilbyder forbindelser til flere metro stationer, hvorfra du kan rejse til byens centrum, med bus og metro, det tager cirka 45 minutter for at komme til byens centrum.

Den mest behagelige måde at komme til Prag er med Taxi, men det vil koste dig omkring 850 CKZ, kan du få mere information ved informationsskranken i lufthavnen.

Du kan også komme til Prag med tog, Prag togs er godt forbundet til flere store byer, som Wien, Bratislava, Budapest, Warszawa og Krakow.

Komme rundt i Prag

Prag er kendt som en meget walkable by, for folk der kan lide at se det gamle og det nye by til fods, kan du nemt gå fra Wenzelspladsen til den gamle rådhusplads. Bemærk venligst, at næsten alle gaderne er flikket, derfor er det meget vanskeligt for handicappede og ældre personer at omgå let.

Hvad at se i Prag

Prag er en meget gammel historisk by, der er mange ting at se, meget populær er Prags borg, det er en af de største gamle slotte i verden, kan du besøge royal garden og det har også flere museer.

Charles Bridge, som forbinder den gamle bydel med Malá Strana, det er et meget populært sted for handel og underholdning, som mange musikere spille og kunstner forsøger at sælge deres malerier.

Prags gamle bydel, i den gamle by i Prag finder du mange historiske bygninger og monumenter, er den mest berømte astronomiske ur. Også finder der i gamle bydel du mange historiske kirker.