Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Larnaca

Larnaca Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Larnaca. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Larnaca, Cyprus dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Larnaca.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Larnaca Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Larnaca adalah bandar ketiga terbesar di Cyprus, dengan jumlah penduduk kira-kira 72,000 penduduk. Walau bagaimanapun, ianya untuk Lapangan Terbang utama di Pulau, Lapangan Terbang Antarabangsa Larnaca (LCA), serta pelabuhan kedua terbesar, yang menjadikan ia di pintu masuk utama kepada pengunjung antarabangsa ke Cyprus.

Apa yang perlu dilakukan

Larnaca juga merupakan sebuah resort pelancongan yang utama dengan persiaran tepi pantai yang sangat terkenal yang penuh dengan pokok palma dan pantai di mana anda boleh berjemur di bawah matahari atau berenang sebahagian besar tahun ini. Disebabkan oleh iklim mediterranean Nya, dengan musim panas dan musim sejuk yang sederhana, pelancong boleh menikmati dengan pantai dan sukan air amalan dan aktiviti-aktiviti seperti menyelam. Ini telah menjadi amat menarik kerana Zenobia, feri ro-ro yang tenggelam pada tahun 1980, terletak bersebelahan dengan pelabuhan pada kedalaman 42 meter it tenggelam penuh sarat dengan trak dan kargo mereka. Anda juga boleh melihat bayang-bayang seperti anda mendarat di Lapangan Terbang Larnaca!.

Larnaca juga dikatakan menjadi satu bandar yang tertua di Cyprus. Oleh itu, ia juga mempunyai kawasan membeli-belah yang luar biasa seperti Gereja Saint Lazarus, akueduk Kamares dan tempatnya zaman pertengahan.

Dalam dan sekitar

Lapangan Terbang Antarabangsa Larnaca adalah 6 km dari bandar, yang mudah didatangi dengan teksi dalam kira-kira 15 minit. Anda juga boleh mengambil teksi dikongsi jika anda menuju ke Nicosia atau Limassol. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh harga yang berpatutan ke bandar dan Cyprus sebagai sebuah destinasi pelancongan, ia memang pilihan yang baik untuk menyewa kereta dari salah satu syarikat pelbagai kereta sewa beroperasi dari Lapangan Terbang atau di Larnaca yang membolehkan anda bukan sahaja untuk mencapai bandar tetapi juga menarik sekitar tempat seperti Larnaca Salt Lake terletak di bahagian barat bandar Kecantikan yang hebat dan penuh flamingos merah jambu pada musim sejuk. Disebabkan oleh saiz Pulau ini, anda boleh melawat bahagian-bahagian lain negara seperti Limassol atau Nicosia dalam Lawatan sehari. Walau bagaimanapun, Sila ingat bahawa kebanyakan syarikat-syarikat sewa kereta tidak akan membenarkan anda untuk melakukan perjalanan ke sebelah utara Turki di Pulau.