Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Larnaca

Larnaca Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Larnaca. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Larnaca, Cypern og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Larnaca.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Larnaca Biludlejning & rejseoplysninger

Larnaca er den tredjestørste by i Cypern, med en befolkning på omkring 72.000 indbyggere. Men det er hjem for den vigtigste lufthavn på øen, Larnaca internationale lufthavn (LCA), såvel som den næststørste havn, som gør det hovedindgangen til internationale besøgende på Cypern.

Hvad de skal gøre

Larnaca er også en vigtigste turistede resort med en meget kendt strandpromenade fyldt med palmer og sandstrande hvor du kan solbade eller svømme størstedelen af året. På grund af dens middelhavsklima med varme somre og milde vintre, kan turister nyde dens strande og Øv vandsport og aktiviteter såsom dykning. Dette er blevet særligt attraktivt, da Zenobia, en ro-ro-færger, som sank i 1980, ligger ved havnen i en dybde af 42 meter en det sunket fuldt lastet med lastbiler og deres last. Du kan endda se skyggen, som du lander i Larnaca Lufthavn!.

Larnaca er også siges at være den ældste by i Cypern. Det har derfor også bemærkelsesværdige monumenter såsom kirken Saint Lazarus, Kamares akvædukt og byens middelalderlige fort.

Får i og omkring

Larnacas internationale lufthavn ligger 6 km fra byen, som er let nås med taxi i omkring 15 minutter. Du kan også tage en fælles taxa, hvis du er på vej til Nicosia eller Limassol. Men på grund af de rimelige priser og Cypern som turistdestination, det er altid et godt valg til at leje en bil fra en af de mange biludlejningsfirmaer opererer fra lufthavnen eller i Larnaca, som giver dig ikke kun adgang til byen, men også interessant omkringliggende steder såsom Larnaca Salt Lake ligger vest for byen stor skønhed og fuld af lyserøde flamingoer i vinter. På grund af størrelsen af øen, kan du besøge andre dele af landet som f.eks Limassol eller Nicosia i dagsture. Husk dog, at de fleste biludlejningsselskaber ikke vil tillade dig at rejse til den nordlige tyrkiske side af øen.