Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Cypern

Cypern Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Cypern.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Cypern vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Cypern

Cypern Biludlejning & rejseoplysninger

Cypern er en østat, der virkelig repræsenterer Middelhavet.  Med masser af sandstrande, antikke ruiner, bjerge, olivenlunde og terracotta huse er der lidt underligt at det er populært hos turister.  I de seneste årtier har der været en stor udvikling på øen og det er nu fyldt med ferie resorts, selv om der er stadig et par mere stille steder, hvis du foretrækker noget lidt mere rolig.

Cypern har altid været et af de lande, der er blevet fremført over.  Dette er delvis på grund af placeringen, da det er tæt på både Europa og Asien og det blev anset for at være den ideelle højborg.  Empire bygherrer fra forskellige dele af kloden har sat deres præg på denne ø, med ældgamle ruiner fra grækerne og romerne, borge bygget af korsfarerne, by vægge opført af venetianerne og moskeer og minareter lavet af osmannerne.  Der er masser af udflugter arrangeret af hoteller og andre grupper men Biludlejning ville give dig frihed til at se, hvad du ønsker at se og når du ønsker at se det.

Det var i 1970 ' erne, at en krig fandt sted, opdelt Cypern så nu er det en græsk del og en tyrkisk afdeling.  Græsk Republikken Cypern er den sydlige del af øen og det er her, at du vil finde, at turister samles som det er moderniseret i samme tempo som andre europæiske nationer.  Dog kun Tyrkiet anerkender den tyrkiske del af øen og udvikling her er ikke gået i samme tempo, så der er en hel del af isolation og undgå det for de fleste turister.

Top turist resorts i Cypern omfatter Ayia Napa, Limassol og Paphos, selv om der er nu mange flere nye.  Disse er hovedsageligt langs den sydlige kyst af øen og du vil finde det typisk for mange græske feriemål med hvidkalkede villas, natklubber og masser af unge på strandene.  Chefen for den nordlige kystlinie at finde mere afsides strande at nyde.

Dem, der ønsker en smag af typiske ø-liv bliver nødt til at vove sig videre ind i landet.  Opt for Cypern billeje at gøre rejser omkring nemmere og du vil opdage, at der er fantastiske landsbyer, der er fyldt med smukke seværdigheder.  Øen er hjemsted for et stort antal gamle kirker, der er nu opført af UNESCO, mountainbike stier, der er perfekt til vandreture og vingårde, der kan dateres tilbage til oldtiden.