Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Larnaca

Larnaca Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Larnaca. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Larnaca, Cypern och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Larnaca.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Larnaca Biluthyrning & reseinformation

Larnaca är den tredje största staden i Cypern, med en befolkning på ca 72.000 invånare. Men det är hem för den huvudsakliga flygplatsen av ön, Larnaca International Airport (LCA), som den näst största hamnen, vilket gör det huvudentrén till internationella besökare till Cypern.

Vad gör

Larnaca är också en viktigaste turistiska resort med en mycket välkända strandpromenad full av palmer och stränder där du kan sola eller bada större delen av året. På grund av dess medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar, kan turister njuta av dess stränder och utöva olika vattensporter och aktiviteter såsom dykning. Detta har blivit särskilt attraktiva sedan Zenobia, ett ro-ro som sjunkit i 1980, ligger vid hamnen på ett djup av 42 meter en den sänktes fullt lastat med lastbilar och deras last. Du kan även se skuggan när du landar på Larnaca Airport!.

Larnaca är också sägs vara den äldsta staden i Cypern. Därför har den också anmärkningsvärd monument som kyrkan Saint Lazarus, Kamares akvedukten och dess medeltida fort.

I och runt

Larnacas internationella flygplats ligger 6 km från staden, som är lätt att nå med taxi i cirka 15 minuter. Du kan också ta en delad taxi om du är på väg till Nicosia eller Limassol. Men på grund av de rimliga priserna på staden och Cypern som turistmål, det är alltid ett bra val att hyra en bil från en av de många hyrbilsföretag från flygplatsen eller i Larnaca som gör att du inte bara tillgång till staden men också intressant omgivande ställen såsom Larnaca Salt Lake ligger väster om staden av stor skönhet och full av rosa flamingos på vintern. På grund av storleken på ön, kan du besöka andra delar av landet som Limassol eller Nicosia i dagsutflykter. Men kom ihåg att de flesta biluthyrningsföretag inte tillåter dig att resa till norra turkiska sidan av ön.