Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Costa Rica

Costa Rica Autonvuokraus

Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Costa Rica.

Vuokra-autohakumme maalle Costa Rica vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Costa Rica.

Vuokra-autohakumme maalle Costa Rica vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!

Suosittu autonvuokraus paikkakunnalla Costa Rica

Costa Rica Autonvuokraus & matkatiedot

Ne, joilla on mahdollisuus vierailla Costa Rica pitäisi ehdottomasti tehdä niin!  Tämä on yksi kauneimmista maista maailmassa, täynnä sademetsien, tulivuorenpurkaukset, nopeasti virtaavien jokien ja niin ranta kuin mitä haluatte.  Se on myös yksi kaikkein rauhallisimmista maailmassa – Costa Rica ei ole vakinaista armeijaa.

Costa Rica on hyvä paikka käydä, jos olet kiinnostunut ympäristön säilyttämisessä Costa Rica on tiennäyttäjä ekomatkailua.  Neljännes maasta nyt on suojattu tila-mikään maa ei paljon suojattu maan.  Kansallispuistoissa täällä on todellinen jalokivi, joka maan kruunu ja voit tarkkailla laajan valikoiman maisemia niiden sisällä.  Pyhä kansallislintu on quetzal päästiin cloud metsät Monteverde.  Kaikki native apinalajit löytyy rannikon sademetsässä villikissoja suunnata Nicoya niemimaalla, jossa voit myös viettää aikaa tarkkailu valaiden ja delfiinien offshore- ja Cocovado.

Maassa on kuitenkin myös paljon tarjottavaa, jos haluat seikkailu loma.  Viettää jonkin aikaa quad pyöräily, whitewater koskenlaskuun tai surffata.  Voit myös patikoida noin yksi monia tulivuoria, joka istua pitkin maan selkärangan tai vain viettää jonkin aikaa tutustua kansallispuistoihin kävellen.

Sinun voi myös aikaa tutustua kaupungin tai kaksi.  Head keskustasta San Jose jossa voit ihmiset katsovat yhdessä monista kahviloista tai tutustua museo tai kaksi tai tutustua kaupungeissa ja kylissä rannikolla.  Liikkuminen maan on helppo ansiosta paikallinen Autonvuokraus.  Voit kuitenkin useimmat tiet maassa ei ole hyvä laatu, joten sinun täytyy huolehtia ajettaessa Costa Rica.

Jos päätät valita Costa Rica Autonvuokraus sitten varmista että sinulla kansainvälisten ajokorttien sallivat, vaikka useimmissa tapauksissa ajokortin kotimaasta pitäisi riittää.  Tarvitset myös olla yli 21 ja olla valmiita maksamaan suuri talletus Auton vuokraus.  Tarkista ennen lähtöä Varmista, että auto on laadukas vararengas teillä laatu tarkoittaa, että mahdollisuudet ottaa vaihtaa renkaan ovat paljon suuremmat kuin tavallisesti!