Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Larnaca

Larnaca Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Larnaca városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Larnaca, Ciprus, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Larnaca városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Larnaca Autókölcsönző & utazási információk

Larnaca harmadik legnagyobb városa Cipruson, a lakosság mintegy 72000 lakói. Azonban otthon a fő repülőtere, a sziget, a Larnaca nemzetközi repülőtér (LCA), valamint a második legnagyobb port, melyik ideiglenes tákolmány ez a főbejárat a nemzetközi látogatók, Ciprus.

Mi a teendő

Larnaca is egy fő turisztikai üdülőhely egy nagyon jól ismert tengerparti sétány tele pálmafákkal és a homokos strand, ahol napozhat, vagy úszni az év nagy részét. A mediterrán éghajlat, meleg nyarak és az enyhe tél miatt a turisták élvezhetik a strandok és a gyakorlatban vízi sportok és tevékenységek, mint a búvárkodás. Ez birtokol válik különösen vonzó, mert Judit Katalin, a ro-ro komphajó, hogy 1980-ban süllyedt el teljesen megrakott teherautók és a rakomány egy ez elsüllyedt 42 méter mélységig kikötő mellett fekszik. Az árnyék is láthatjuk, ahogy földet Larnaca repülőtér!.

Larnaca is mondta, hogy a legrégebbi város, Ciprus. Ezért azt is figyelemreméltó műemlékek, mint a középkori erőd, a Szent Lázár-templom és a Kamares vízvezeték.

Kap a városban és örnyékén

Larnaca nemzetközi repülőtere 6 km-re a város, amely könnyen megközelíthető taxival 15 perc alatt. Ön is taxit is közös ha Nicosia vagy Limassol. Azonban a kedvező áron, a város és a Ciprus, mint turisztikai desztináció,-a ' mindig egy jó választás, az egyik a számos autókölcsönző cég a repülőtéren működő autót bérelni vagy Larnaca, amely lehetővé teszi nem csak a város, de az is érdekes, mint a környező foltok a Larnaca Salt Lake nyugatra található a város nagy szépség, és tele van rózsaszín flamingók télen. Mérete miatt a sziget látogasson el az ország Limassol vagy Nicosia egynapos kirándulások más részeire. Ne feledje azonban, hogy legtöbb autókölcsönző cég nem engedi, hogy utazni a sziget török északi részén.