Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Larnaca

Larnaca Închiriere maşini

Căutare Închiriere Maşini este o companie independentă care oferă închirieri de maşini în Larnaca. Sistemul nostru de preţuri estimate compară preţurile majorităţii agenţiilor internaţionale şi locale de închiriere maşini din Larnaca, Cipru şi vă permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care să închiriaţi.

Căutare Închiriere Maşini îşi doreşte să se asigure că veţi găsi cea mai ieftină soluţie de închiriere de maşini din Larnaca.

Utilizaţi acum sistemul nostru de comparare şi începeţi să economisiţi cu următoarea maşină închiriată!

Larnaca Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Larnaca este un oraș în Cipru, cu o populaţie de aproximativ 72.000 locuitori. Cu toate acestea, este acasă pentru Aeroportul principal al insulei, Aeroportul International Larnaca (LCA), precum şi al doilea cel mai mare port, ceea ce face intrarea principală la internaţionale vizitatori în Cipru.

Ce să fac

Larnaca este, de asemenea, un complex turistic principal cu o promenada foarte bine cunoscut plin de copaci de palmier şi plaje unde puteţi face plajă sau înota cea mai mare parte a anului. Datorită sale climat mediteranean, cu veri calde si ierni blande, turistii se pot bucura de plajele sale şi practica sporturi nautice şi activităţi precum scufundări. Acest lucru a devenit deosebit de atractiv, deoarece Zenobia, un feribot de tip ro-ro care scufundat în 1980, se află lângă port la o adâncime de 42 de metri o se scufundat complet încărcat cu camioane şi încărcătura lor. Puteţi vedea chiar şi umbra ca să aterizeze pe Aeroportul Larnaca!.

Larnaca este, de asemenea, declarat a fi cel mai vechi oraş din Cipru. Prin urmare, are, de asemenea remarcabile monumente, precum Biserica lui Sfântul Lazăr, Kamares apeduct şi sale fort medieval.

În şi în apropiere de a lua

Aeroportul Internaţional Larnaca este la 6 km de oraş, care este uşor accesibil cu taxiul în aproximativ 15 minute. Puteţi lua un taxi partajat dacă sunt rubrica la Nicosia sau Limassol. Cu toate acestea, datorită preţuri rezonabile şi Cipru ca o destinaţie turistică, este întotdeauna o alegere bună pentru a inchiria o masina la unul din numeroase companii de inchiriere auto de operare de la aeroport sau în Larnaca, care vă permite nu numai să accesaţi oraşul, dar, de asemenea, interesant din jur locuri cum ar fi Larnaca sare lac situat la vest de oraşul de mare frumuseţe şi plin de păsări flamingo roz în timpul iernii. Datorită dimensiunii a insulei, puteţi vizita alte părţi ale ţării precum Limassol sau Nicosia în excursii de o zi. Cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că cele mai multe companii de inchiriere auto nu vă va permite să călătorească în partea Turcă nordul insulei.