Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Cipru

Cipru Închiriere maşini

Lăsaţi-ne pe noi să depunem efort şi să comparăm preţurile majorităţii agenţiilor de închiriere de maşini pentru următoarea dumneavoastră excursie în Cipru.

Instrumentul nostru de căutare de maşini de închiriat Cipru va compara majoritatea preţurilor pentru închiriere de maşini şi vă va permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care veţi închiria. Acest instrument de căutare de maşini de închiriat vă va economisi mult timp şi efort şi vă va permite să găsiţi ofertele speciale în timp real.

Veţi vedea că preţurile noastre sunt de obicei mult mai mici decât dacă rezervaţi direct de la furnizor!

Locații inchirieri auto cu plecare din Cipru

Cipru Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Cipru este o ţară insulară, care reprezintă cu adevărat Mediterană.  Cu o multime de plaje de nisip, ruinele antice, munţi, plantaţii de măslini şi teracotă case, este pic de mirare este popular cu turisti.  Peste ultimele câteva zeci de ani a existat o mare parte din dezvoltarea pe insulă şi este acum plin de statiuni de vacanta, deşi există încă câteva locuri mai silenţioase daca preferati ceva un pic mai calm.

Cipru a fost întotdeauna unul dintre acele ţări care a susținut peste.  Acest lucru se datorează locaţia ca este aproape de ambele Europa şi Asia şi a fost considerat a fi Cetatea ideală.  Constructori de Empire din diferite părţi ale globului au lasat amprenta pe această insulă, cu ruinele antice de greci şi de romani, castele construite de către cruciaţi, zidurile oraşului construite de venetieni si moschei şi minarete creat de otomani.  Exista o multime de excursii organizate de hoteluri şi alte grupuri, dar masina de inchiriat ne-ar da libertatea de a vedea ceea ce doriţi să vedeţi şi când vrei să-l văd.

Acesta a fost în anii 1970 ca un război a avut loc care a divizat Cipru deci acum are o secţiune greacă şi o secţiune de turci.  Greacă Republica Cipru este partea de Sud a insulei şi este aici că veţi găsi că turiştii aduna ca a modernizat în acelaşi ritm ca alte ţări europene.  Cu toate acestea, doar Turcia recunoaşte secţiunea turcă a insulei şi dezvoltare aici nu a mers în acelaşi ritm, astfel încât nu există o mare de izolare şi majoritatea turiştilor să-l evite.

Statiuni turistice de top în Cipru include Ayia Napa, Limassol si Paphos, deși există acum multe mai multe emergente.  Acestea sunt în principal de-a lungul coastei de Sud a insulei şi veţi găsi că tipic de multe destinatii de vacanta greacă cu vile văruite în alb, cluburi de noapte şi o mulţime de tineri pe plaje.  Cap pentru litoralul de Nord pentru a găsi plaje mai retras să se bucure.

Cei care doresc un gust de viaţă tipic insulei va trebui să se aventureze mai departe interioare.  Opta pentru închirieri auto Cipru să călătoriţi mai uşor şi veţi găsi că există sate uimitoare, care sunt pline de obiective turistice frumoase.  Insula este acasa, la un număr mare de biserici vechi, care sunt acum enumerate de UNESCO, trasee montane, care sunt perfecte pentru drumeţii şi vii, care datează din timpuri stravechi.