Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Larnaca

Larnaca Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Larnaca . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Larnaca Ciper in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Larnaca.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Larnaca Izposoja & potovalne informacije

Larnaca je tretje največje mesto na Cipru, s populacijo okoli 72.000 prebivalcev. Vendar pa je doma za glavno letališče na otoku, Larnaca mednarodna letališča (LCA), kot tudi drugi največji pristanišče, ki je glavni vhod v mednarodnih obiskovalcev na Ciper.

Kaj naj naredim

Larnaca je tudi glavno turistično naselje z zelo dobro znano opatiji poln palmami in peščene plaže, kjer se lahko sončite ali plavati večina del leta. Zaradi svoje sredozemsko podnebje z vročimi poletji in blagimi zimami, turisti lahko uživajo svoje plaže in praksi vodnih športov in aktivnosti, kot so potapljanje. To je postalo posebej privlačna, saj Zenobije, ro-ro trajekt, ki je potonila v 1980, je v neposredni bližini pristanišča na globini 42 metrov se potopili popolnoma obremenjeno s tovornjaki in njihovim tovorom. Vidite lahko celo senci, kot ste zemljišča, na Larnaka!.

Larnaca je tudi dejal, da je najstarejše mesto v Ciper. Zato ima tudi izjemen spomenikov kot cerkev Saint Lazarus, Kamares vodovod in svoj srednjeveški fort.

Dobili v in okolici

Mednarodno letališče Larnaca je 6 km od mesta, ki je enostavno dosegljivi s taksijem v približno 15 minut. Taksi v skupni rabi lahko tudi, če ste Nikozija ali Limassol. Vendar pa zaradi ugodnih cenah in Ciper kot turistična destinacija, je vedno dobra izbira za najem avtomobila iz ene od številnih podjetij za izposojo avtomobilov, iz letališča ali v Larnaca, ki omogoča ne samo dostop do mesta, ampak tudi zanimive okoliških mestih, kot Larnaca Salt Lake se nahaja zahodno od mesta velike lepote in polna roza plamencev v zimskem času. Zaradi velikosti otoka, obiščete lahko drugih delov države kot so Limassol ali Nikozija na enodnevne izlete. Vendar, ne pozabite, da večina podjetij za izposojo avtomobilov ne omogoča potovanje v Severni turški strani otoka.