Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Larnaca

Larnaca Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Larnaca. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uLarnaca, Cipar i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Larnaca.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Larnaca Car Hire & Travel Information

Larnaca je treći po veličini grad na Cipru, s oko 72.000 stanovnika. Međutim, za glavne zračne luke na otoku, međunarodne zračne luke Larnaca (LCA), kao drugi najveći priključak koji čini glavni ulaz međunarodnih posjetitelja na Cipar.

Što da radim

Larnaca je i glavno turističko naselje s vrlo poznata šetališta punu palmi i pješčane plaže gdje možete sunčati i kupati veći dio godine. Zbog mediteranske klime s vrućim ljetima i blagim zimama, turisti mogu uživati svojim plažama i vježbati vodenih sportova i aktivnosti kao što su ronjenje. Ovo je postala posebno atraktivna Mirjana, ro-ro trajekta koji je potonuo u 1980, nalazi port na dubini od 42 metra je potonuo prepune kamioni i teret. Čak možeš vidjeti sjenu i sletite na aerodromu Larnaka!.

Larnaca je također rekao da se najstariji grad na Cipru. Dakle, ima izuzetan spomenika crkva Sveti Lazar, Kamares vodovoda i omiškim.

U i oko

Zračna luka Larnaca je 6 km od grada, koje je lako dostupno taksijem za oko 15 minuta. Također možete uzeti taksi zajednički ako idete prema Nicosia ili Limassol. Međutim, zbog povoljne cijene grad i Cipar kao turistička destinacija, to je uvijek dobar izbor za najam automobila iz jednog od brojnih najam automobila tvrtke posluju od zračne luke ili u Larnaki koji omogućuje ne samo pristup gradu ali isto tako zanimljivo okolnih mjesta kao što Larnaca slanog jezera nalazi se zapadno od grada velike ljepote i puno pink flamingos zimi. Obzirom na veličinu otoka, možete posjetiti druge dijelove zemlje Limassol ili Nicosia u jednodnevne izlete. Međutim, zapamtite da većina automobila najam tvrtki će omogućiti da putuju u sjevernoj Turskoj strani otoka.