Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Charleroi

Charleroi Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Charleroi. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uCharleroi, Belgija i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Charleroi.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Charleroi Car Hire & Travel Information

Bruxellesa glavni grad Belgije, također poznat kao glavni grad Europe kao Europskog parlamenta nalazi se u Bruxellesu.

Zračne luke

Bruxelles ima dva glavna aerodroma, najveća zračna luka je Zračna luka u Bruxellesu Zavemtem, ovo je glavna Zračna luka Belgija, na jugu oko 50 km od Bruxellesa možete pronaći Bruxellesa Zračna luka Chareloi, to je manji aerodrom, mnogi Low Cost zrakoplovne kompanije kao što je Ryan air leti do aerodroma.

Javni prijevoz

Bruxelles ima 3 glavne željezničke stanice, Brussels South, Brussels Central i kolodvora Bruxelles-Nord. Južni željeznički kolodvor u Bruxellesu je služio visoke brzine vlaka kao Thalys koji ima veze u Amsterdam i Pariz ili Eurostar koji vas vodi u 1hr i 51 min u London.

Za kretanje u Bruxellesu koristite sveobuhvatnu mrežu Metro, autobus usluga ili tramvajem. Ako želite posjetiti spomenike i gradove i regije izvan Bruxellesa Ardennesu ili izlet u Bruges preporučujemo vam iznajmiti automobil, kao što postoje mnogi jeftini automobila najam tvrtki u Briselu.

Shopping u Bruxellesu

Bruxelles ima mnogo trgovačkih centara, glavne trgovačke ulice u Briselu Rue Neuve i Avenue Louise. U Rue devet možete pronaći velike robne kuće Galeria Inno i City2. U Aveniji Louise možete pronaći otmjen trgovine i butici Ralph Lauren, Chanel, itd.

Čokolada

Ako posjetite Bruxelles, trebate probati poznate Belgija čokolade, možete pronaći kazne pralina-makeri na mjesto du Grand Sablon, koji se nalazi između glavnog kolodvora i u Palais de Justice, tamo možete pronaći Neuhaus, Godiva itd.

Atomium

Bruxelles je poznat za njegov spomenik Atomium, ovaj spomenik je izgrađen 1958 za svjetske izložbe u Bruxellesu. Atomium je najpopularnija atrakcija i simbol Bruxellesa.

Mannekepis

Najpoznatiji momak u Bruxellesu je Manneken Pis, brončana statua na uglu Rue de l´Etuve i Rue de Grands Carmes. Zato što tako poznati dječak uvijek mokrenja. Ljeto i promijenit će svoje krpe.

Vanjskog izvora:

Wikipedia, Bruxelles