Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Charleroi

Charleroi Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Charleroi. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Charleroi, Belgien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Charleroi.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Charleroi Biludlejning & rejseoplysninger

Bruxelles den hovedstad by i Belgien, også kendt som hovedstad i Europa som Europa-Parlamentet er beliggende i Bruxelles.

Lufthavne

Bruxelles har to største lufthavne, den største er Bruxelles Zavemtem internationale lufthavn, dette er den vigtigste lufthavn i Belgien, i den sydlige del omkring 50 km fra Bruxelles kan du finde Bruxelles Chareloi lufthavn, dette er en mindre lufthavn, mange lavpris flyselskaber som Ryan air flyver til denne lufthavn.

Offentlig Transport

Bruxelles har 3 vigtigste togstationer, Bruxelles Syd, Bruxelles centrale og Bruxelles Nord station. Bruxelles sydlige togstation serveres med den høje hastighed tog som Thalys, som har forbindelser til Amsterdam og Paris eller Eurostar, som tager dig i 1hr og 51 min til London.

Hvis du vil flytte i Bruxelles kan du bruge det omfattende netværk af Metro, Bus tjenester eller sporvognen. Hvis du ønsker at besøge monumenter og byer og regioner uden for Bruxelles som Ardennerne eller en endagstur til Brügge anbefaler vi dig at leje en bil, da der er mange billige biludlejningsfirmaer i Bruxelles.

Shopping i Bruxelles

Bruxelles har mange shoppingcentre, de vigtigste shopping gader i Bruxelles er på Rue Neuve og Avenue Louise. På Rue Nueve kan du finde de store varehuse som Galeria Inno og City2. På Avenue Louise kan du finde de fornemme butikker og butikker som Ralph Lauren, Chanel, osv.

Chokolade

Hvis du besøger Bruxelles, skal du prøve den berømte belgiske chokolade, kan du finde bøder konfekt-beslutningstagere på det sted du Grand Sablon, som er beliggende mellem hovedbanegården og The Palais de Justice, der kan du finde Neuhaus, Godiva osv.

Atomium

Bruxelles er også kendt for sin monumentet Atomium, dette monument er blevet bygget i 1958 til verden messer i Bruxelles. Atomium er den mest populære attraktion og symbolet på Bruxelles.

Mannekepis

Den mest berømte dreng på Bruxelles Manneken Pis, det er en bronzestatue på hjørnet af Rue de l´Etuve og Rue de Grands Carmes. Det er så berømt, fordi den lille dreng er altid urinating. Afhængigt af sæsonen, vil hans hoerlaerredsklude ændre.

Ekstern kilde:

Wikipedia, Bruxelles