Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Vienna

Vienna Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Vienna városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Vienna, Ausztria, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Vienna városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Vienna Autókölcsönző & utazási információk

Város:

Vienna Fovárosa Ausztriában a Donau-folyó mentén. A város legrégebbi része a déli parton épült. A város tele a történelem és a látnivalók: érdekes múzeumok és a csodálatos parkok. Az egyik különösen érdemes meglátogatni az úgynevezett kertek Schonbrunn. A palota a parkban tartják az egyik legszebb barokk palotái Európában. Egyéb hely, hogy a Mozart múzeum, mely jól dokumentált portréja Mozart-év Bécsben, sok rajzok és festmények a klán, a eredeti kották, a betűk és a hangszerek.

Éghajlat:

A városnak átlagos magas hőmérséklet 24-33 ° c (-91-75 ° F) meleg nyár tél, inkább száraz, hideg, az átlagos hőmérséklet a fagypont. Tavasszal és ősszel enyhék.

Repülőtér:

Bécs nemzetközi repülőtér IATA kód VIE a bécsi nemzetközi repülőtér. Található Schwechat, 18 km-re délkeletre, a Bécs központjában, 226 km Budapest, 62 km-re Pozsony. Hogy ez az ország legnagyobb repülőtér. Főbb légitársaságok az Austrian Airlines, a Lufthansa és a Niki.

Közlekedés:

Vienna jól fejlett tömegközlekedési hálózattal rendelkezik. Buszok, vonatok, villamosok és a metró elviszi szinte bárhol a városban. Vienna tömegközlekedési Wiener Linien működik öt metró, villamosok és buszok vonalak és sorok éjszaka. Jegyek kaphatók a legtöbb földalatti állomásokon vagy kihelyezett jegykiadó automatákból.

Parkolás:

Az utcán keskeny, és sokan közülük egyirányú ami zavarba ejthet a látogató, aki nem tudja a város. Nehéz a parkoló a központban található, csak egy rövid ideig a központban és a kijelölt helyen lehet parkolni. Ezek a parkolási engedélyeket lehet vásárolt egy kis üzletek.
A város határán öt parkolóhely van, hagyja autóját, és továbbra is a központja tömegközlekedéssel.