Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Vienna

Vienna Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Vienna. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Vienna, Austria dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Vienna.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Vienna Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Vienna adalah ibu negara Austria di sepanjang Sungai Donau. Bahagian bandar yang dibina di tebing Selatan. Bandar ini penuh dengan sejarah dan tempat-tempat menarik: Muzium dan Taman-taman indah yang menarik. Salah seorang daripada mereka terutamanya bernilai untuk melawat dipanggil Taman Schonbrunn. Istana yang terletak di Taman adalah dianggap salah satu Istana baroque paling indah di Eropah. Lain-lain tempat untuk melihat adalah Muzium Mozart, tawaran yang didokumenkan potret Mozart tahun di Vienna dengan banyak lukisan dan lukisan puak, muzik asli, Surat dan alat muzik.

Iklim:

Bandar mempunyai musim panas dengan purata suhu tinggi 24 hingga 33 ° c (75 ke 91 ° F) musim sejuk yang agak kering dan sejuk, dengan purata suhu pada kira-kira takat beku. Musim bunga dan musim luruh adalah sederhana.

Lapangan Terbang:

Kod IATA Lapangan Terbang Antarabangsa Vienna VIE ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Vienna. Terletak di Schwechat, 18 km arah tenggara pusat bandar Vienna, 226 km Budapest dan 62 km Bratislava. Ia adalah Lapangan Terbang terbesar di negara ini. Syarikat-syarikat penerbangan utama adalah syarikat-syarikat penerbangan Austria, Niki dan Lufthansa.

Pengangkutan:

Vienna ini mempunyai rangkaian pengangkutan awam yang maju. Bas-bas, trem, kereta api dan laluan bawah tanah akan membawa anda hampir di mana sahaja yang anda inginkan. Pengangkutan awam Vienna Wiener Linien beroperasi lima laluan kereta api bawah tanah, trem dan bas-bas laluan dan talian malam. Tiket-Tiket boleh didapati di mesin Tiket di Stesen Kereta api bawah tanah paling atau kiosk.

Tempat letak kereta:

Jalan-jalan yang sempit dan kebanyakan dari mereka adalah sehala yang boleh mengelirukan oleh pelawat yang tidak tahu bandar. Memang sukar untuk mencari ruang letak kenderaan di pusat, anda hanya boleh meletakkan untuk masa yang singkat di pusat dan tempat-tempat yang terpilih. Ini parking permit boleh dibeli adalah kedai-kedai kecil.
Di sempadan bandar terdapat lima Ruang meletak kereta, anda boleh meninggalkan kereta anda di belakang dan terus dengan pengangkutan awam ke pusat.