Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Aruba

Aruba Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Aruba. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Aruba, Aruba og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Aruba.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Aruba Biludlejning & rejseoplysninger

De fleste turister finder det mere bekvemt og billigt at leje biler, når de besøger Aruba. Kører selv rundt Aruba kan være både sjovt og spændende, og det giver dig mulighed for at udforske området bedre end når du vælger at bruge en taxa.

Som turist, når du lejer en bil i Aruba er det antaget, at du vil køre bil. Det forventes derfor, at du skal være opmærksom på alle de færdselsregler og regler. Følgende er nogle af de ting, du bør vide om færdselsreglerne og forordninger på Aruba før du leje en bil.

  1. I Aruba, er biler kørt på højre side af vejen. Dette er normalt ikke et problem for mennesker, der kommer fra lande med de samme krav. Men for dem, der kommer fra lande, holde venstre på vej, kan det være lidt forvirrende. Denne regel er fulgt på alle gange undtagen på ensrettede gader. Normalt, for at afgøre, hvilken vej en én måde gaden kommer, ser du på biler parkeret langs gaden. De skal vende mod den retning som trafikken flyder.
  2. I Aruba angives hastighederne i kilometer i timen og ikke miles i timen. Hastighedsgrænsen i byer er runde 40km/h, mens grænse uden for byerne er omkring 60km/h, medmindre færdselstavler totaltælling. Fartgrænsen tegn er ikke meget almindelig, så du bare nødt til at holde din hastighed i skak på alle tidspunkter.
  3. Færdselstavler til Aruba kan let findes på internettet. De består hovedsagelig af de fælles internationale trafik vejskilte og er, derfor, let at forstå. Færdselstavler skal følges og overholdes på alle tidspunkter for at undgå at komme i problemer eller tiltrække en bøde fra færdselspolitiet.
  4. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle fællesmængder vil have færdselstavler. Hvis du befinder dig i et vejkryds med ingen tegn, skal du huske, at trafikken på din højre har forkørselsret.
  5. Det er vigtigt, at du får dit kørekort i din besiddelse på alle tidspunkter, når du kører rundt i Aruba. I visse situationer kan du nødt til at vise det til en politibetjent. For eksempel, hvis du er fundet for at være i strid med nogen trafik regel, politiet officer kan anmode om at se dit kørekort til at kontrollere, om det er gyldigt.

Ved kørsel i Aruba, gælder fælles færdselsregler. Du skal altid overholde dem. For eksempel, skal du ikke drikke og drev så du skal være høflig i forhold til andre trafikanter blandt andre regler. Hvis du tilfældigvis støder på problemer, eller hvis du er involveret i en ulykke, bør du kontakte politiet så hurtigt som muligt samt det firma, du lejet bil fra.

Kørsel i Aruba er ikke meget hektisk eller farlige. Hvis du følger de regler og bestemmelser, er du bundet til at nyde din oplevelse.