Научете незабавно цената на Вашата оферта

Място на взимане:
Различно място на връщане?
Място на връщане:
Пристигане:
Връщане:
Местожителство:
Изберете Държава по местожителство
Валута:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Възраст:
35

Партньори за коли под наем в Кипър

Кипър Наемане на кола

Забравете неудобствата и сравнявайте многобройни оферти на фирмите за коли под наем за Вашето следващо пътуване до Кипър.

Нашият инструмент за търсене на коли под наем за Кипър ще сравни многобройни оферти за коли под наем и ще Ви даде възможност да вземете информирано решение от коя фирма да наемете кола. Този инструмент за търсене на коли под наем ще Ви спести много време и неудобства и ще Ви позволи да намерите тези специални оферти в реално време.

Ще установите, че обикновено нашите цени са много по-ниски от тези, когато резервирате директно във фирмата!

Популярни коли под наем места в Кипър

Кипър Коли под наем & пътуване информация

Кипър е остров нация, която наистина представлява Средиземно море.  С изобилие от пясъчни плажове, древни руини, планини, маслинови горички и теракот къщи там е малко чудо, той е популярен сред туристите.  През последните няколко десетилетия е имало голяма част от развитието на острова и сега е изпълнен с ваканционни курорти, въпреки че все още има няколко тихи места, ако предпочитате нещо малко по-спокойна.

Кипър винаги е била една от тези страни, които се твърди, над.  Това е отчасти се дължи на мястото, както е близо както Европа и Азия и то се счита за идеалната крепост.  Империя строители от различни части на света са оставили своя отпечатък на този остров, с древни руини от гърци и римляни, замъци, построен от кръстоносците, градски стени, построени от венецианците и джамии и минарета, създадени от османците.  Има изобилие от екскурзии, организирани от хотелите и други групи, но под наем ще ви даде свободата да видите това, което искате да видите и когато искате да го видите.

Това беше през 1970 че война се състоя че разделени Кипър така сега има гръцки раздел и турски раздел.  На гръцката Република Кипър е в южната част на острова и то е тук, че вие ще откриете, че туристите събират, тъй като той е модернизиран със същата скорост като останалите европейски народи.  Обаче само Турция признава на турската част от острова и развитие тук не е отишло в същото темпо, така там е голям раздавам на изолация и повечето туристи да го избегне.

Топ туристически курорти в Кипър включват Лимасол и Пафос, Агия Напа, въпреки че има вече много повече нововъзникващите.  Това са главно по протежение на южния бряг на острова и ще го намерите типични за много гръцки ваканционни дестинации с варосани Вили, нощни клубове и много млади хора по плажовете.  Глава за северното крайбрежие да се намери по-усамотени плажове да се наслаждавате.

Тези, които искат вкус на типични остров живот ще трябва да рисков по-навътре.  Отказ за Кипър Коли под наем да пътуват около по-лесно и вие ще откриете, че има невероятни села, които са пълни с красиви гледки.  Островът е дом на голям брой стари църкви, които сега са включени от ЮНЕСКО, планински пътеки, които са идеални за туризъм и лозя, които датират от древността.