Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Mallorca

Mallorca Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Mallorca. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMallorca, Španjolska i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Mallorca.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Mallorca Car Hire & Travel Information

Uvod:

Mallorca je najveći na Balearima, se nalazi na istoku Španjolske na Mediteranu. Glavnog grada Palma de Mallorca je smješten na jugozapadnoj obali. Otok ima mnogo prekrasnih plaža i uvala mala prijatan. Sjeverna obala ima klifova. Središnje područja koja se širi oko palme je prilično ravan, poznata kao Es Pla. Otok ima niz špilja iznad i ispod mora, koji su otvoreni u tours. Također je raj za ljubitelje sportova na vodi.

Zračna luka:

IATA kod PMI. Nalazi se 9 km istočno od glavnog grada se nalazi međunarodni aerodrom u Palma de Mallorci. Većina proračun airlines leti za PMI. Autobusna linija 1 održava usluga između zračne luke i centra Palma.

Posjetite:

Glavnog grada Mallorca Palma sa spektakularnim gotičkom stilu katedrale La seu. Soller mali grad u jednoj od dolina. Okružen je planinama, u gradu čini veliki dojam. To je jedan od najljepših mjesta na otoku.

Klima:

Smješten usred Sredozemnog mora, Balearski otoci imaju tipične mediteranske klime. Vrijeme tijekom ljeta može zagoriti. Najtopliji mjesec Srpanj i Kolovoz - dan temperatura doseže iznad 30 stupnjeva. Međutim, čak i u početkom studenog vode temperature oko 20 ° C može se još kupati tamo u moru.

Zanimljivosti:

Ako vam neko vrijeme vašeg odmora u Mallorci, svakako bi trebao ček The Evolution International Mallorca Film Festival (EMIFF) je godišnji filmski festival održava se u Palma de Mallorca, Španjolska, koji pregled novih filmova svih žanrova, uključujući dokumentarce, iz cijelog svijeta. 2015 godine EMIFF je na rasporedu između 10-15 Siječanj 2015

Promet:

Vožnja u Mallorca je daleko najbolji način putovanja na otok. . Iznajmljivanje automobila moći ćete svjedočiti ljepotu otoka. Parkiranje je dozvoljeno do križanja i to često ograničava vozačev pogled od ljudi koji žele prijeći.