Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Dublin

Dublin Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Dublin városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Dublin, Írország, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Dublin városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Dublin Autókölcsönző & utazási információk

Bevezetés:

Dublin-Írország keleti partján közepén fekszik. A folyó Liffey folyik keresztül a város, és ömlik a Dublin-öbölre. Dublin nyüzsgő főváros Írország engedd, senkinek unatkozni. Múzeumok, galériák, pubok felülmúlhatatlan, és minden lépést meg tud felelni a továbbra is a gazdag ír történelem. Esténként, talál valami magukat a színház, a tradicionális ír zenét és a klub szerelmeseinek.
Dublin legjobb gyalogosan, lehetővé teszi, hogy nyilvánvalóan forgalmi dugók, de is lehetővé teszi, hogy podpatrzenie kozmopolita város élet.

Látogasson el:

Trinity College - Egyetem által alapított angol Queen Elizabeth I. A diplomások voltak, többek között Oscar Wilde, Samuel Beckett. Guinness sörgyár - barna sör könnyű, krémes hab egy kirakat, Írország. A kiállítás a Guinness sörgyár mutatja a technológia a sörfőzés sör végén természetesen lehet inni egy korsó sör a Gravity bárban, panorámás kilátással Dublin

Repülőtér:

Írország már három nemzetközi repülőtér, amely Dublin repülőtere a legfontosabb. Sok helyen az Európai járatok földet itt. Ráadásul vannak is transzkontinentális járatokat, hogy a föld a dublini repülőtéren, beleértve a fuvarozók alacsony költségek. Legnépszerűbb légitársaság Aer Lingus és a Ryanair.

Vezetés:

Fontos megjegyezni, hogy az emberek meghajtó a bal oldalon az út, Írország. Az autó Írországban van a kormánykerék az autó, és a félelem a bal oldalon a vezető jobb oldalán.  A dublini vezetés nem nagyon nehéz: nem túl elfoglalt, a kutya elásva a vezetés a bal oldalon. Dublin szálloda az M50 Circular Road, a kijárat, Dublin, illetve más városokban. Autók parkolnak az út bal oldalán. Ne feledje, hogy a dublini parkolás nem ingyenes.