Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Orlando

Orlando Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Orlando. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Orlando, Yhdysvallat ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Orlando.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Orlando. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Orlando, Yhdysvallat ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Orlando Autonvuokraus & matkatiedot

Yleisiä tietoja Orlando:

Orlando on kaupunki Amerikan Yhdysvalloissa. Se sijaitsee Floridan osavaltiossa ja 26 suurin pääkaupunkiseudulla Yhdysvalloissa.

Nähtävyydet:

Orlando myös nimeltään "City Beautiful" on suosituin amerikkalainen kaupunki vuonna 2009. Se on kuuluisia nähtävyyksiä, kuten "Walt Disney Resort", "Universal Orlando Resort", "SeaWorld" ja paljon muuta.

Pilvenpiirtäjiä:

Orlando kaupunki on 19 pilvenpiirtäjiä, suurin sijaitsee Orlandon keskustasta. Korkein on Suntrust 134 metriä.

Kielet:

Vuoden 2000 jälkeen 75.43 % asukkaista puhuu Englanti kuin ensimmäinen kieli ja 16,60 % puhu espanjaa.

Matkailu:

Matkailu on eräs tärkeimmistä taloudelliset resurssit Orlando. Orlando on yksi johtavista matkakohteista maailmassa. Yli 59 miljoonaa kävijää viettää yli 33 miljardia dollaria Orlando alueella oleskelun aikana. Orlando on 7 10 suosituimmista puistojen Pohjois-Amerikassa.

Ostokset:

"Florida Mall" on yksi suurimmista "yhden tarinan" ostoskeskuksista, Amerikan Yhdysvalloissa yli 250 myymälää. Sinulla on myös "Mall at Millenia" ja "Orlando Fashion Square".

Lentokentät:

Orlando on suuri, "Orlando International Airport" (MCO), Orlando Sanford International Airport (SFB) ja Orlando Executive Airport Kurkkutautien

Tiet:

USA: n ja Orlando ovat hyvin convenience, voit ajaa Miamista Orlandoon käyttämällä Florida Turnpike (Toll 91) tai Interstate 4, joka on ensisijainen valtateiden Orlando. Se alkaa Tampa, Florida ja Koillis kulkee valtion suoraan Orlando päättyy Daytona Beach. Olla tietoinen siitä, paljon liikennettä I4.

Linja, rautatie, taksi

Orlando on yksi railroad, central Florida rautatiekäytävä tai aiemmin nimeltään A-linja. Amtrak on matkustajaliikenne palvelua Orlando Amtrak Station.
Lynx tarjoaa paikallisia transit linja.
Tai voit käyttää jotakin Orlando taksiyritykset. Taksit voivat luonnehti ja löytyy myös kaikki suuri vetovoima puistot.

Ulkoisesta lähteestä:

Wikipedia, Orlando